Witam. Niedługo kończę cykl i już myślę nad zaczęciem następnego. Planuję kupić Vitalmax Creatin Monohydrate i SFD Wpc protein plus. Moje pytanie brzmi czy to starczy mi na zwiększenie siły (tylko na tym mi zależy) czy lepiej dorzucić do tego np. Trec CM3 aby efekty były lepsze? Powiedzmy, że dietę posiadam lecz nie jest ona idealnie rozpisana, po prostu jem częściej, a mniej i jem dużo białka plus trochę węglowodanów. Tłuszcze staram się ograniczać ale wiadomo, że też są potrzebne. W piątek kończę cykl z Olimp TCM Mega Caps i chcę poczekać miesiąc do rozpoczęcia następnego. Nie uprawiam sportów walk, nie trenuję aerobów ani interwałów. Moje przygody na poważnie z siłownią to prawie rok. W jednej serii wykonuję od 10-12 powtórzeń. Mierzę 194cm i ważę 106kg. Proszę o odpowiedź i ewentualne wskazówki. Z góry dziękuję.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Siłę uzyskacz przy dobrym odzywianiu i odpowiednim treningu ukierowanym na siłę, kreatyna to tylko dodatek
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Zdecydowanie kreatyna pomoże w rozwoju siły, ale odżywka białkowa to jedzenie w proszku 

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!