...
Napisał(a)
powiedzcie szczerze czy jest sens brac 100 metki?? chodzi mi o obiektywna ocene bo mam niejako dylemat. na pierwszy cykl od pazdziernika mialem zamiar wziac wlasnie 100 mety (juz lezy i czeka) ale zaczalem sie coraz mocniej zastanawiac czy da mi to oczekiwae efekty... i wlasnie nie wiem co robic bo zaplanowalem juz drugi cykl na grudzien/styczen prop + wino i nie wiem, bo do tego czasu chcialem nabrac "troche" masy zeby potem miec co ciac i mam watpliwosci czy na metce nabiore owej masy... myslalem tez zeby dolaczyc do metki propa ale wtedy na nastepna kuracje (prop+wino)bede juz musial wziac 75-100mg propa c2d a nie mam tyle siana... i sam juz nie wiem co robic czy dolozyc cos do tego mietka czy lupac samego czy wziac po prostu wiecej metki...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
a jeżeli przez cały cykl i 2 tygodnie po zakończeniu będzie sie brało 10 mg nolvy albo jak sie zacznie brać 2 tyg po rozpoczęciu cyklu to będzie dobrze?? Czy dużo mniej masy sie wtedy zrobi niż bez nolvy?? Czy jeśli będe brał tak nolve to sie obedzie bez clomidu?? Jeżeli jakieś pytania które zadałem są głupie to sie zabardzo nie śmiejcie bo ja sie ni****a nie znam :(
"Pragnienie kasy zmienia Twój tok myślenia
Sny, marzenia, sposób ich spełnienia"
-K44-
http://www.sfd.pl/temat228701_strona1/ -moje fotki :)
...
Napisał(a)
Mysle ze na 1 raz 100mety bedzie bardzo dobre.Sprawdzisz jak reaguje organizm na saa.Jakich efektow mozesz sie spodziewac,jakiej masy?Trudno powiedziec moze to byc 3kg,5kg a moze i 7kg zalezy od indywidualnych predyspozycji,diety,treningu,no i mety tzn.ile faktycznie bedzie tam stezenia substancji czynnej.Nie ma co przesadzac na pierwszy raz.
off
...
Napisał(a)
rozdziewicze Cie masz soga
dalej dalej panowie prosze o odpowiedzi...

...
Napisał(a)
No nie do konca tak z tym rozdziewiczaniem bo wczesniej pisalem z innego nicku,a tam mialem kilka sogaczy
Ale dzieki.

off
...
Napisał(a)
Bierz ta mete tyle ile jej masz te 100 wystarczy jak na pierwszy raz. Uwazaj jak bedziesz robic ta "mase" bo jak narobisz samego sadla to zetniesz ja w pien i nic z tego nie zostanie. 

solomeja
...
Napisał(a)
ja bym na 1 cykl polecil 6 tyg na propie... nie lacz stacku na 1 raz..
1-6 prop 50 mg E2d
zalezy ile wazysz... jak ok 90-100kg to wez 100mg E2d...
drugi cykl zimowy zrob na enacie i metce.. typowo masowy... a przed wakacjami prop wins... i masz na pociecie... oczywiscie tu kluczem jest dieta odowienie proporcje, trening i sen.....POWODZENIA
1-6 prop 50 mg E2d
zalezy ile wazysz... jak ok 90-100kg to wez 100mg E2d...
drugi cykl zimowy zrob na enacie i metce.. typowo masowy... a przed wakacjami prop wins... i masz na pociecie... oczywiscie tu kluczem jest dieta odowienie proporcje, trening i sen.....POWODZENIA
...
Napisał(a)
jak to twoj pierwszy cykl to starczy. Bierz dawke 15mg dziennie. Biorac takie dawki i 100tab. to sie bez odbloku obedzie(no chyba ze mały z paru tab)
---===SFD FIGHT CLUB===---
...
Napisał(a)
100 mety starczy 15mg ed tez do tego cynk 10mg ed na pryszcze i sulimarol albo hepatil powodzenia
...
Napisał(a)
100 mety na pierwszy raz starcy na luzie po 15mg ed. teraz nabierz par kilo przez zime a pozniej przed latem:
75mg prop e2d i 30mg winka ed do tego odpowiednia dieta i rower i na lato syla jak znalazl.
75mg prop e2d i 30mg winka ed do tego odpowiednia dieta i rower i na lato syla jak znalazl.
...
Napisał(a)
" myslalem tez zeby dolaczyc do metki propa ale wtedy na nastepna kuracje (prop+wino)bede juz musial wziac 75-100mg propa c2d a nie mam tyle siana..."
Nie rozumiem tego stwierdzenia: "bede juz musial wziac 75-100mg propa c2d"???
Nie rozumiem tego stwierdzenia: "bede juz musial wziac 75-100mg propa c2d"???
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!