...
Napisał(a)
Siema, kiedyś na twarzy miałem bardzo duży trądzik, teraz odkiedy ćwicze i trzymam diete to mam mniejszy ale jednak go mam(mam 19 lat), zdecydowałem się że w niedługim czasie wezme doping konkretnie metanabol, jakimi środkami bez recepty mogę zminimalizować ryzyko większego trądziku, albo chociaż zminimalizować trądzik który będzie musiał mi wyskoczyć?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Na twarzy zazwyczaj się poprawia cera, nawet trądzikowa, którą miałem. Gorzej z plecami i barkami od SAA, bo tutaj większości wywala syfy.
Nie mądrkuj.
milczeks! <3
...
Napisał(a)
słyszałem że może też wyskoczyć na twarzy, znasz jakieś środki żeby temu zapobiec?
...
Napisał(a)
benzance 10 % mozesz smarowac na noc , jak bedzie ciezko to do dermy po antybiotyk lub izotek
...
Napisał(a)
Nie stosuj tego gowna wyzej chyba ze juz 5% bo jak smarowalem tym 10 % sobie to po 4 dniach sie obudzilem podrpalem po twarzy cos mi jakiejs biale kawalki leca podchodze do lustra patrze a tam gdzie smarowalem platy skory schodzily
Kup sobie sok z aloesu mi w 5 dni wyrzucilo resztke syfow z twarzy i nic nie wyskakuje to samo plecy barki.50 ml na noc
Zmieniony przez - Cien w dniu 2013-12-10 23:22:27

Zmieniony przez - Cien w dniu 2013-12-10 23:22:27
...
Napisał(a)
kazdy ma inny rodzaj skory i co innego bedzie pomagac. Osobiscie nie polecam mety jezeli ktos ma problemy z cera i przywiazuje do niej wage. Leki bez recepty najlepiej sobie odpuscic bo to piece of sh#t i wyrzucenie kasy w bloto.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Następny temat