...
Napisał(a)
co stosowac na lepsze użylenie? winstrol? w jakich ilosciach? co sądzicie o tym oxydrolu 50tabsów? juz ktos to mial?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
EQ nr.1 .......antek też powinien dać rade
wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze
...
Napisał(a)
thatman antek wydaje mi sie ze tak za***iście nieużyli
noo decadeuko napisał to co każdy spec napisać powinien

noo decadeuko napisał to co każdy spec napisać powinien

------------------------------
Trening to nie fszystko ale fszystko bez treningu to ch** !
...
Napisał(a)
..hmmm....przeciętnego jasia kowalskiego zapewne nie!....ale kogoś kto wie co robi jak najbardziej!!
wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze
...
Napisał(a)
no taaa.. jak sie postarac to na antku czy omie można sie użylić
ale niejest to zbyt łatwe !! i tak dużo lepiej wygląda to po winiaku, propie czy trenie!

------------------------------
Trening to nie fszystko ale fszystko bez treningu to ch** !
...
Napisał(a)
a dokladnie to w ile strzałów wina i propa powinienem sie zaopatrzyc i co jaki czas je sobie zapodawac. rozpisze mi ktos jakis konkretny cykl? a o antku to zapytalem sie nie o uzylenie ale wiem ze oxydrol 50tabsów to nowosc wiec pytam co o tym produkcie sadzicie? pozdrawiam
...
Napisał(a)
Jak dla Ciebie to proponowałbym tak:
1-6 tyg 100mg prop/eod
1-6 tyg 30-50mg wins/ed
mógłbyś dorzucić na koniec clen na ładne podcięcie.Ale wszystko zależy ile $$ chcesz przeznaczyć.
1-6 tyg 100mg prop/eod
1-6 tyg 30-50mg wins/ed
mógłbyś dorzucić na koniec clen na ładne podcięcie.Ale wszystko zależy ile $$ chcesz przeznaczyć.
12 spampostów w suplach i MMA
15 w odżywianiu
dlugo dlugo nic...
DOPING - spampost nr 100 <brawo>
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!