Witam. Wiem ze tego typu pytan jest wiele, ale im wiecej czytam tym wiekszy mam metlik w glowie. Cwicze rok diete wspomagalem bialkiem i bulem.Mam 185cm i 80kg. Masa ciezko mi idzie i musze sie pilnowac z weglami bo zaraz w brzuch idzie. Chcialbym zrobic pierwszy cykl kreatynowy. Wiec pytanie jaka kretka, nie chodzi mi o firme( olimp mi sluzy), ani o to ktora jest tansza o pare zlotych. Olimp ma 12 roznych.
Zastanawiam sie nad:
1 x-pand DYMAMIZE 775 g ( czy on sam wystarczy czy trzeba do tego jeszcze mono brac- wyczytalem na forum)
2 knockout (olimp) inne 500g 114 zł to chyba cos jak wyzej, co sadzice?
3 kreanabol super mass (olimp) kreatyna mix 1kg 72 zł
4 tcm mega caps (olimp) jableczan
5 creapure pyruvate (olimp)
Co z tych pieciu byscie polecili, moze jakies inne?
I tak naprawde jaka jest roznica miedzy nimi, ktora bedzie lepsza na mase i sile.
Co byscie donich dodali,aminokwasy? sa w odzywkach, wiec czy trzeba osobno, mysle o bialku, carbo do kreatyny,zma, hmb.
POPROSTU PUTAM CO NA DOBRY CYKL KREATYNOWY.
Dieta jest, moze troche uboga w bialko dlatego odzywka bialkowa.
Zastanawiam sie nad:
1 x-pand DYMAMIZE 775 g ( czy on sam wystarczy czy trzeba do tego jeszcze mono brac- wyczytalem na forum)
2 knockout (olimp) inne 500g 114 zł to chyba cos jak wyzej, co sadzice?
3 kreanabol super mass (olimp) kreatyna mix 1kg 72 zł
4 tcm mega caps (olimp) jableczan
5 creapure pyruvate (olimp)
Co z tych pieciu byscie polecili, moze jakies inne?
I tak naprawde jaka jest roznica miedzy nimi, ktora bedzie lepsza na mase i sile.
Co byscie donich dodali,aminokwasy? sa w odzywkach, wiec czy trzeba osobno, mysle o bialku, carbo do kreatyny,zma, hmb.
POPROSTU PUTAM CO NA DOBRY CYKL KREATYNOWY.
Dieta jest, moze troche uboga w bialko dlatego odzywka bialkowa.