panowie qlturysci:) mam pytanko ciagle jem a mimo to jestem szczuply ( tzn ine tylko jem:) ) mam swoja silownie lub tak to moge nazwac ( po prostu qpilem od qmpla stary sprzet z silownii) ale wracajac , mimo cwiczen i jdzenia , nie potrafie przybrac na masie help!:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
no oprocz normalnego obiadu itd jem duzo ryzu, bialka, chcialem sobie tez qpic koenzym B-12 ale nie moge nigdzie znalezc go w aptece, mam tez odzywke megamass, a cwiczenia to :
wyciskanie na plaskiej 4x8
wyciskanie na skosnej 4x8
rozpietki na plaskiej 5x12
biceps stojac superseria 4x8
brzuch do upadlego
glownie chodzi mi o wycwiczenie klatki i bicepsu poniewaz co do klatki to mam troche zastrzezen. nogi mam bardzo dobrze wycwiczone bo trenowalem kiedys na nie, a triceps tez jest git. moze masz dla mnie propozycje jakas co zmienic w treningu ? thx prince$$
ja wl0deq qlturysta:> pozdrwaiam was towarzysze:>
wyciskanie na plaskiej 4x8
wyciskanie na skosnej 4x8
rozpietki na plaskiej 5x12
biceps stojac superseria 4x8
brzuch do upadlego
glownie chodzi mi o wycwiczenie klatki i bicepsu poniewaz co do klatki to mam troche zastrzezen. nogi mam bardzo dobrze wycwiczone bo trenowalem kiedys na nie, a triceps tez jest git. moze masz dla mnie propozycje jakas co zmienic w treningu ? thx prince$$
ja wl0deq qlturysta:> pozdrwaiam was towarzysze:>
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!