witam przez caly rok cwiczylem na sucho przytelem 16kg a zaczynalem od wagi 60kg przy 183cm wzrostu ostatnio przez wakacje schudlem 3kg i teraz juz wiem ze dobra passa sie skonczyla juz mi waga nie rusza wcale do przodu chce na zime wziosc jakis dobry gainer do gora 60zl jaki polecacie ? i oczywiscie dobry w smaku czy bede mogl go brac przez caly rok ? nie chce nic mieszac chce tylko gainer na mase moj cel to waga 90-95 poniewaz juz mam z 187cm wzrostu :/
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Jakie Bialko/Gainer Wziasc?
- Jaki odzywki wziasc? Na caly cykl.... Pomocy .. potrzebuje porady
- Jaki gainer najlepszy.. Gain fast?Super Mass Profesional?Ultimate Weigh gainer..???
- JAKI GAINER Z TYCH/GAINER1/NUTREND WINNER 14/GAINBOLIC 6000/MASSIVE GAINER
- jaki gainer wybrac mass xxl monster mass czy gainer 2?
- Jaki gainer wybrać Realmass 2700 czy Witalmax Gainer 2 ?
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Jak wygląda kwestia żywieniowa?
"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
...
Napisał(a)
gainer za 60zł i żeby starczyło na cały rok człowieku na jakim ty świecie żyjesz?
...
Napisał(a)
xD nie chodzi mi o 1 gainer za 60zl na caly rok :D chce co miesiac kupywac gainer do gora 60 zl na mase :) istnieja takie w ogole ? a jesli chodzi o jedzenie to jakos to idzie a teraz mi spadl mocno apetyt wiec nie idzie za dobrze
...
Napisał(a)
ja polecam ekonomiczny ale dobry gainer HI tec whey mass gain u mnie można za 84zł kupić za 4,5kg
...
Napisał(a)
Gainer to jedzenie w proszku, którym uzupełniasz braki w diecie, a mówiąc jeszcze prościej, gainer bierzesz gdy nie możesz zjeść odpowiednio kalorycznego posiłku, aby Twój organizm miał papu.
Z lepszych gainerów na tę chwilę masz mass xxl i mutant mass, lecz na ile one Ci wystarczą zależy to już tylko i wyłącznie od Ciebie.
Niema czegoś takiego jak gainer na masie, a podczas jego przyjmowania można nawet chudnąć.
Z lepszych gainerów na tę chwilę masz mass xxl i mutant mass, lecz na ile one Ci wystarczą zależy to już tylko i wyłącznie od Ciebie.
Niema czegoś takiego jak gainer na masie, a podczas jego przyjmowania można nawet chudnąć.

"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!