jaka technike przybrac i jak jezdzic zeby wzmocnic uda i lydki najbardziej??macie moze jakies wyrobione zdanie o siodelkach bo to moje jest po ****
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Poprostu jezdzic
Mozesz jezdzic z niska kadencja a dosc mocno cisnac z tym ze jak bedziesz tak dlugo jezdzil silowo to kolana Ci wysiada - wiec nie przesadzaj ;)
Siodelka to sprawa indywidualna.

Siodelka to sprawa indywidualna.
:> ó?o:..
...
Napisał(a)
Nie koniecznie - nisko ustawione siodełko "tylko sprzyja" silowemu pedalowaniu ale nigdzie nie jest napisane ze tak musi sie jezdic. Jak jezdzisz w terenie to nie zmienialbym pozycji. Na szosie mozesz kombinowac. Oczywicie najgorsze co moze byc to za wysoko ustawione siodlo ;)
...
Napisał(a)
chyba troche odbieglws od pytania bo pytalem kiedy najlepiej sie nogi rozbudowuja w jakiej pozycji..a czym kierowac sie przy doborze siodelka??jak sprawdzic czy bedzie wygodne??
...
Napisał(a)
ja od zawsze jeżdze na siodełku na wysokosci takiej ze gdy siedze i jeden pedął jest w pozycji dolnej to wtedy mam noge leciutko zgietą...
TrAiN hArDeR aNd GrOw BiGgEr !!!
Bądź blisko z przyjaciółmi, a z wrogami jeszcze bliżej
...
Napisał(a)
hmmm wiesz ... rower do "robudowywania" nog to raczej kiepski pomysl - to raczej na silowni
...
Napisał(a)
Ja zanotowałem rozrost uda w granicach 7cm od jazdy rowerem. Jeżdże na ciężkich przełożeniach nie siadając na siodło (Na stojąco).
...
Napisał(a)
hamster->nie siedzac na siodelku??ja myslalem ze lepiej jak sie siedzi bo wtedy pracuja nogi a jak sie stoi to praktycznie ciezarem ciala mozna jechac..nie chodzi tyle o rozbudowe co o wzmocnienie i urozmaicenie treningow
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!