...
jakie znaxie skuteczne preparaty ktore są dobre w walce z łojotokiem .słyszałem ze isotrex ale podobno po nim jest jakies pogorszenie .prosze wyppowiedzcie sie ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Siema,
no więc tak, ja używam rano i wieczorem Skinorenu, a co drugą noc Isotrexu zamiast Skinorenu. Kurację Isotrexem zacząłem przed wakacjami, pogorszenia nie było raczej żadnego, a łojotok faktycznie się trochę zmniejszył
no więc tak, ja używam rano i wieczorem Skinorenu, a co drugą noc Isotrexu zamiast Skinorenu. Kurację Isotrexem zacząłem przed wakacjami, pogorszenia nie było raczej żadnego, a łojotok faktycznie się trochę zmniejszył

...
Napisał(a)
Termit jak to zobaczy to sie chyba powiesi. Wałkowali my to 10 razy i to z tobą jeszcze
. LOL!

...
Napisał(a)
Nie ma szans - skoro ktos chce sobie rozwalic skore stosujac "wszystyko co sie da", bez opieki dermatologa itp itd - to powodzenia. Ale beze mnie
ps: wiesz feree ze zaburzenia hormonalne moga byc takze przyczyna trądziku rozowatego? Nie dosc ze jest on niewyleczalny to jeszcze u mezczyzn ma bardzo ciezki przebieg. To tak dla twojej informacji.

ps: wiesz feree ze zaburzenia hormonalne moga byc takze przyczyna trądziku rozowatego? Nie dosc ze jest on niewyleczalny to jeszcze u mezczyzn ma bardzo ciezki przebieg. To tak dla twojej informacji.
... .. .
...
Napisał(a)
Ja kiedys jak b12 bralem(bo bylem głupi) to mialem zaczątki ze tak powiem różowatego. ODstawilem B12 i jeszcze musialem przejc kuracje doustnych srodków a zmiany od różowatego są tak bolesne ze mozna sie zesrać. OD tamtej pory jak slysze ze cos powoduje różowaty to od razu wychodze
.
Ostrzegam-lipa

Ostrzegam-lipa
Polecane artykuły