Na siłownie chodzę codziennie. Jak na razie robię klatę,plecy,barki,bica,przedramię, brzuch. Chce głównie nabrać masy i zyskać siły. Jak często ćwiczyć(mam możliwość codziennie), kiedy robić przerwy, ile serii i powtórzeń?
...
Napisał(a)
Od jakiegoś czasu ćwiczę razem z kolegami.
Na siłownie chodzę codziennie. Jak na razie robię klatę,plecy,barki,bica,przedramię, brzuch. Chce głównie nabrać masy i zyskać siły. Jak często ćwiczyć(mam możliwość codziennie), kiedy robić przerwy, ile serii i powtórzeń?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Zależy jaki plan, ale jesteś raczej początkujacy 3 x FBW w tygodniu spokojnie starczy, na duze partie po 3 serie na małe dwie, powtórzenia ok 12-15.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły