Szacuny
0
Napisanych postów
1550
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18932
tak wiec powiedzmy ze byłem w stanie sioe doczytać co do wspierajacej wzrost strony działania hmb, jest juz mniej wecej jasne dla mnie jak to działa/ma działac.
lecz ciekawi mnie jeszcze jedna rzecz , jak od strony biochemii hmb pomaga redukować/zatrzymuje odkładanie sie tłuszczu?
Szacuny
0
Napisanych postów
0
Na forum
2025 lat
Przeczytanych tematów
0
Najbardziej zalezało by mi teraz na rzezbieniu , wiem ze fajna sprawa byłoby wziasc sobie do tego to Zma apteczne ale czy cos jeszcze tego typu?? czy niebedzie to na recepte??:>
Szacuny
67
Napisanych postów
10282
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
52628
Organizm człowieka po każdym wytężonym wysiłku, przy długotrwałym stresie oraz w wyniku nieodpowiedniej diety, wywołuje proces kataboliczny niszczący białka mięśniowe redukując w ten sposób masę mięśniową. Aby temu przeciwdziałać, mechanizm obronny człowieka wytwarza kwas hydroksymetylomasłowy.
Jego zadanie to obrona białek mięśniowych przed rozpadem oraz stymulowanie do czerpania energii z zapasów tłuszczowych, dzięki czemu następuje szybsza i pełna regeneracja mięśni, a zarazem znaczna redukcja tkanki tłuszczowej.Działa to na zasadzie mechanizmu obronnego reagującego na bodzce wysyłane przez nasz ogranizm do centralnego układu nerwowego, tam są one przetwazane i na zasadzie interakcji ograniżm syntetyzuje HMB.
HMB nie działa bardzo szybko wiec jeśli chodzi o suplementacje, aby były weidoczne efekty nalezy to robić długofalowo.
Zmieniony przez - giecik w dniu 2005-08-15 13:14:19
Szacuny
0
Napisanych postów
474
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
13075
U mnie widoczny jest spadek cm w pasie przy przyjmowaniu HMB razem z planem i dieta masowa. ja polecam w dluzszej formie nawet jako caloroczna suplementacja. Moim zdaniem warto sie ładowac w Mega Capsy Olimpu :)
Szacuny
0
Napisanych postów
293
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1529
moja subiektywna ocena moje suplementacji hmb: odczuwałem większą energię, zawsze przed sesją stosuję hmb ze względu na nadmiar obowiązków którym trzeba sprostać i jak narazie jestem zadowolony, polecam długotrwałą suplementację hmb.
studentkat=studentkob=studentcat ......
Ban gwarantowany