Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Witam panowie mam maly problem posiadam hcg 5000u.i. i insulinowki w ktorych sie miesci 1ml i tu zaczynaja sie schody jak mam podzielic te hcg na 5 dawek czyli 1000u.i. Chcialem to wcisnac w 1ml insulinowki ale wbijanie tego roztworu bedzie znikome wiec jak wy to widzicie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
rozrob w wiekszej strzykawce i do insulinowki pobieraj po 1000iu czy po 500iu czy po ile tam masz rozplanowane. Albo kup strzykawke 5ml zaloz do niej igle od insulinowki, rozrob wszystko w jednej i wbijaj ile trzeba.
UK
...
Napisał(a)
jeśli chcesz aby było więcej kup w aptece sól fizjilogiczną i rozrób w 2-3-5 ml w ilu ci pasuje
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
tak tez zrobilem kupilem sol fizjologiczna 5ml i chce to nabrac do strzykawki 5ml i bede sie nia kul podskurnie zmieniajac tylko igly insulinowe na czyste przy kazdej inj. tylko minus jest tego ze w strzykawce zawsze cos tam zostanie
...
Napisał(a)
ja walilem z insulinowki podskornie i bez problemu :)
Siła Masa Rzeźba
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!