ekwador
...
Napisał(a)
witam, otóz koncze cykl i mam pytanie co do hcg. Ampułki sprzedawane po 5000 j.m a dziennie bije sie 500-1000. Jak wiec dokladnie bic to?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
rozrabiasz z wodą do iniekcji (kupisz w aptece) i insulinówką robisz zastrzyk w "oponkę" na brzuchu
Myję naczynia tak dynamicznie, że liczę to za trening cardio
...
Napisał(a)
baniaczek ma 5ml rozrabiasz 5000j.m i masz w 1ml 1000. prosciej sie nie da ;d jak chcesz po 500 w 1ml to juz wiesz jak obliczyc ;p
manipulowanie węglami.
...
Napisał(a)
tak jak pisze WhoIam_ i trzymasz w lodówce, ja zamawiałem strzykawki z neta bo u mnie w aptekach mają tylko igły do penów
Myję naczynia tak dynamicznie, że liczę to za trening cardio
...
Napisał(a)
palnuje sie przed cyklem, byly 10 000 czy moze wiecej razy, wali sie hcg na cyklu aby jaka caly czas pracowamy a nie potem na wariata konskie dawki, skutek taki ze komorki leydig ulegaja przesyceniu i jak mozg zaczyna produkowac LH hormon mowiacy im zeby produkowac testa staja sie malo czule (bo ulegaja nasyceniu przez duze dawki hcg) i potem sie dziwia ze po kilku miesiacach nie staje im jeszcze. nie mowiac juz ze hcg moze spodowac zatory krwi w duzych dawkach. zaden nie poczyta slucha jakis glupot potem problemy.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Metanabol alchemia 10 mg białe tabletki z kreska na srodku
Następny temat