...
Napisał(a)
Witam mam maly problem jestem na cyklu 1-11 deca 400mg e7d i 1-12 enan 250mg e5d teraz jest 5 tydz cyklu i mialem bic HCG w 5 i 11 tyg cyklu 1333 I.U e3d wbilem dzisiaj tyle i dopadl mnie pech HCG wylalo sie z ampulki;/ mialem jeszcze dwie ale 5 min po tym spadly i sie pobily 2 ampulki z rozpuszczalnikiem zostaly tylko dwie z prochem :/ i nie wiem co robic jest moze zastepczy srodek tego rozpuszczalnika co syzbko dostane np. w aptece czy nie kluc dalej hcg i jechac po cyklu clomid i nolvadex nie bedzie problemu ze wbilem 1333I.U czy kupywac nowe? z gory dzieki za pomoc Mialem pierwszy raz stycznosc z HCG wiec nie wiem;/
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
zostanie mi dwie amps decki i jedna tescia to doloze w ktorys tyg ja wole dobrze sie odblokowac zeby bez lipy bylo :)zaczelem piaty tydz juz 9 kg wskoczylo tylko ze biore tez duzo supli :) jak jeszcze myslicie w ktorym tyg najlepiej byłoby najlepiej dorzucic decki i jedna amp tescia czy sie nie bawic w takie mieszanie? pozdrawiam
...
Napisał(a)
tak, bo to dokladnie to samo, co ci sie rozbilo.
STERYDY = ŚMIERĆ
adin, dwa, tri .... tolka spakojna
...
Napisał(a)
shield prosze wytl mi jedno bo tez bede bil pregnyl niedlugo jesli mam amp 5000 i.u to ****a ile tej soli mam tam w***ac 5 ml ?? i jak ****a sie to mierzy 1 ml to 1000. i.u. ??? prosze o odp sog wleci pzdr.
...
Napisał(a)
Rozrabiasz w zależności od sposobu dawkowania.Jeśli bijesz np. 1000i.u ED,rozrabiasz w 5ml
.Proste

Wróć do podstaw...
http://www.sfd.pl/Z_Bodym,do_świetnej_sylwetki!-t443588.html
http://www.sfd.pl/temat226776/ -artykuł dla każdego
...
Napisał(a)
a jaki masz miec inny efekt jak masz ten sam rozpuszczalnik.
Dawke dziel w zaleznosci od zapotrzebowania
rozrobisz w 5ml to masz w 1ml 1000ju .
PROSTE!!!
Dawke dziel w zaleznosci od zapotrzebowania
rozrobisz w 5ml to masz w 1ml 1000ju .
PROSTE!!!
...
Napisał(a)
STERYDY = ŚMIERĆ
adin, dwa, tri .... tolka spakojna
...
Napisał(a)
anonimh a po Ci bic w tak krotkim cyklu hcg w polowie,zostaw sobie na ostatnie 2 tyg i styka,szkoda siana 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!