Szacuny
28
Napisanych postów
5177
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
43039
Nie stosowałem aczkolwiek się wypowiem.
Suplementacja green tea da zapewne efekty ale ściśle przestrzehając zaleceń treningowo-dietetycznych i suplementując ją po 2 kasułki przed każdym posiłkiem, co daje niezły koszt miesięcznej kuracji.
Szacuny
49
Napisanych postów
3393
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
15438
Green Tea jest bardzo dobrym preparatem wspomagajacym odchudzanie, ale niestey wymaga on trochę wsparcia ze strony diety i wysiłku fizycznego. Wtedy efekty są naprawde rewelacyjne. Przy systematycznym wysiłku Green tea najlepiej łączyc z l-karnityną - te preparaty doskonale sie uzupełniają
Szacuny
118
Napisanych postów
21032
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
208598
Hmm, czy odczujesz dzialanie green tea, to pojecie wzgledne... przy diecie i treningu napewno wspomoze ona spalanie, ale nie mozna powiedziec ze jak ja odstawisz to od razu poczujesz slabsze "spalanie". To jest po prostu dodatek do pewnych podstaw...
Co do aerobow po poludniu, to staraj sie je robic na "pusty brzuch" tzn. przynajmniej w okolicach 2 godzin od ostatniego posilku...
Pozdrawiam - Leniwy SiWy
Doradca w dziale: "TRENING"
----------------------------
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
FITNESS ACADEMY King Square Kraków
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Szacuny
0
Napisanych postów
300
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
24113
właśnie mnie o to chodzi o potwierdzenie czy działa sam (a nie w stacku bo nie wiadomo wtedy co tak naprawdę działa)
czy trzeba brac 6 dziennie
chcę to brać razem z guglem czy dawkowanie 3*1 gugla + 3*1 tea przyniesie efekty czy lepiej wziąść jedno a w konkretnych dawkach