Czy w jakiś sposób można zmniejszyć ginekomastie poprzez trening na siłowni? Mam na myśli po prostu o rozbudowanie mięśni klatki piersiowej.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Witam serdecznie,
do programu telewizyjnego poszukuję Panów zmagających się z ginekomastią, przerostem gruczołu piersiowego itp. gotowych porozmawiać o swoim problemie. Zainteresowanych bardzo proszę o kontakt: [email protected] Bardzo proszę o przesłanie nr tel. Rozmowa ze mną do niczego nie zobowiązuje.
do programu telewizyjnego poszukuję Panów zmagających się z ginekomastią, przerostem gruczołu piersiowego itp. gotowych porozmawiać o swoim problemie. Zainteresowanych bardzo proszę o kontakt: [email protected] Bardzo proszę o przesłanie nr tel. Rozmowa ze mną do niczego nie zobowiązuje.
...
Napisał(a)
idz na operacje
wedlug mnie jedyny sposob na pozbycie sie tego
Zmieniony przez - jacek1111 w dniu 2009-09-15 22:12:43

Zmieniony przez - jacek1111 w dniu 2009-09-15 22:12:43
...
Napisał(a)
nolvadex jesli o to chodzi
Prezerwatywa więcej czasu jest przy Twoim portfelu niż ją używasz, tak samo jest z kobietą.
Brazylijskie Jiu Jitsu
...
Napisał(a)
jacusiu nie wyzywaj, dlatego napisalem jesli o to chodzi to tak a jak juz ma to chirurg czy cos
Prezerwatywa więcej czasu jest przy Twoim portfelu niż ją używasz, tak samo jest z kobietą.
Brazylijskie Jiu Jitsu
...
Napisał(a)
hamuje sie ale gdy jakis ... wypowiada sie w temacie o ktorym nic nie wie to sorry ponosi czlowieka
bo takie rady daje sie ludzia ktorzy przy stosowaniu ssa maja objawy gino

...
Napisał(a)
może lepiej zamknąć ten temat.;p
Myślicie że to może przejść z czasem? mam to od 7 miesięcy, i mam wrażenie że staje się coraz mniejsze.
Myślicie że to może przejść z czasem? mam to od 7 miesięcy, i mam wrażenie że staje się coraz mniejsze.
...
Napisał(a)
Jeżeli samo się pojawiło samo powinno zniknąć, tak mi się wydaję. Nie mam dużej wiedzy na ten temat, ale troszkę czytałem na necie i bodajże co 3 nastolatek przez pewien czas ma ginekomastię która znika sama. Ewentualnie radziłbym skonsultować się z lekarzem.
...
Napisał(a)
pewnie ze z lekarzem duzo osob idzie do lekarza i mowi z bomby ze mial kontakt z dopingiem i mowi co zrobic lub idz do lekarza jak to mowi Qubas 8i powiedz ze takie cos sie dzieje i tyle przypal janka ze nie wiesz od czego
ps: ludziom ludziom jacus
Zmieniony przez - m3ta w dniu 2009-09-16 23:01:04

ps: ludziom ludziom jacus

Zmieniony przez - m3ta w dniu 2009-09-16 23:01:04
Brazylijskie Jiu Jitsu
...
Napisał(a)
zależy o jakiej ginekomastii mówimy, dieta redukcyjna+trening na tą "do nabycia" formę choroby
W tych haniebnych czasach, ta gra stała się dla mnie religią...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
kontuzja biodro boli zdrowie prosze szybka odpowiedz
Następny temat