treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
a co jeszcze mozna dac,chodzi mi o mase,w czasie cyklu miche zapinam na 100%,dam oczywiscie mete na kicka na 6tyg 40mg ed i przy tej dlugosci cyklu moze w srodku raz jeszcze meta-w opcji z odblokiem konczyl bym winem,w razie mostu moze zamiast srodka cyklu mete znow na koniec?
zwyciestwo jest wazne,ale wazniejszy jest udzial z walce
...
Napisał(a)
generalnie mysle o ruszeniu w styczniu,pod koniec tego miesiaca zaczynam badania,teraz podkrecam areo zeby spalic jak najwiecej fatu,a sama bomba z zalozenia ma trwac 26 tyg czyli pol roku,a to przejscie na bolda po moscie czy jak to mialoby wygladac?i moze ktos podrzuci pomysl z ta meta drugi raz tzn.kiedy
Zmieniony przez - barykukurydza w dniu 2012-11-22 19:45:44
Zmieniony przez - barykukurydza w dniu 2012-11-22 19:45:44
...
Napisał(a)
sledze temat i sam jestem zainteresowany takim cyklem z tym mostem. Moze ktos napisze, doradzi cos madrego.
...
Napisał(a)
podpowiedzcie kiedy przejsc z deki na bolka ,przed czy po moscie i co z ta metka,dzieki
...
Napisał(a)
UcantCme
enan pierwszy
...
Napisał(a)
justine197start susta,przejscie na enana i propek z vinkiem na ostatnie 6 tygodni
a tu mix pierwszy
...
Napisał(a)
barykukurydzaUcantCme1-13 Enan
12-26 Mix
tak bym to widział
dawkę dobierz do siebie
enan pierwszy
Ja tak to widzę, bo po tym jak zacznie Cie łapać stagnacja na enanie to mix to przełamie wg. mnie i progres będzie dalej szedł.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Libido - czas regeneracji między stosunkami , a jądra.
Następny temat