2. mialem ostatnio taka faze, ze jak zrobilem kumplowi strzala w dupsko po wyciagnieciu strzykawki mu to centralnie z dupska wyplynelo.. czemu?
...
Napisał(a)
1. mozna mieszac bolda z EC z omka w strzale? rozumuje ze mozna bo jedno i drugie olej ale wole zapytac
2. mialem ostatnio taka faze, ze jak zrobilem kumplowi strzala w dupsko po wyciagnieciu strzykawki mu to centralnie z dupska wyplynelo.. czemu?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
puszczasz skore po wyciagnieciu igly, przed byloby trudno ;)
bardziej obrazowo (jak masz ochote to poszukaj, Kazam bodaj kiedys taki filmik wrzucil..) naciagasz skore, wbijasz igle w miesien, wbijasz sok, wyciagasz igle, puszczasz skore, skora wraca na swoje dawne miejsce .. ~
Selko skarazyl sie ze mocno krwawil po takim zabiegu, widac w naczynia trafial, ogolnie nic nie powinno byc, ja robilem i bylo ok
bardziej obrazowo (jak masz ochote to poszukaj, Kazam bodaj kiedys taki filmik wrzucil..) naciagasz skore, wbijasz igle w miesien, wbijasz sok, wyciagasz igle, puszczasz skore, skora wraca na swoje dawne miejsce .. ~
Selko skarazyl sie ze mocno krwawil po takim zabiegu, widac w naczynia trafial, ogolnie nic nie powinno byc, ja robilem i bylo ok
...
Napisał(a)
1. mozna to i to olej
2. za płytko zassales no i zawsze jak wbijesz to odczekaj chwile z iglą w dupie zanim wyciagniesz powino sie rozejsc dobrze
2. za płytko zassales no i zawsze jak wbijesz to odczekaj chwile z iglą w dupie zanim wyciagniesz powino sie rozejsc dobrze
choc wątroba z dnia na dzien
mi gnije to i tak kupie 100metki i je zarzyje
...
Napisał(a)
co znaczy za plytko zassalem? znaczy ze za wczesnie zaczalalem 'sprawdzac' czy za plytko wbilem?
...
Napisał(a)
za płytko pewnie jaka igla dluga? miala chociarz te 3cm

...
Napisał(a)
ayki skasowałem to bo większych bzdur juz dawno nie czytałem.
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
3cm to bankowo miala, 3 albo 4 miala, jak kupuje to mowie 0,7ki i to tyle
...
Napisał(a)
glebiej wbijaj, albo zaciagaj skore, wbij i potem pusc, dziura w skorze przesunie sie wzgledem dziury w miesniu, wode z olejem tez mozna mieszac
...
Napisał(a)
w sensie zeby glebiej ja wbic w miesien przeciagajac skore na bok przy wbijaniu?
...
Napisał(a)
nie przy wyciaganiu szybko zeby sok nie wyplynol przynajmniej ja tak zrozumialem
...
Napisał(a)
Może nie rozumiecie problemu, zacytuję kolegę "mu to centralnie z dupska wyplynelo"
beeeeeeeee obrzydliwe zabawy panowie fuuuu
beeeeeeeee obrzydliwe zabawy panowie fuuuu
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!