Szacuny
2
Napisanych postów
239
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1634
Po 6 miesiacach trenowania kicka mam mieszane uczucia .....
szczegolnie gdy wracam z treningu w czasie ktorego trenowalismy np. kopniecia ....
ja sobie kopie w tarcze - raz lepiej .. raz gorzej.. pewnie czesciej gorzej ... a w tym czasie moj "guru" rozmawia przez telefon, gada ze znajomkami, ktorzy przychodza ...
a ja czuje sie jak d**** mlocacy bez ladu i skladu ....
oczywiscie nie zawsze jest tak ale ....
ktoregos razu zamiast "guru" przyszedl inny trener (nauczyciel "naszego guru") i okazalo sie, ze jest conajmniej kilka rzeczy, ktore wykonujemy delikatnie mowiac blednie .....
nie mam ambicji startowania w kadrze narodowej, (zreszta z tego co pamietam to nie ma kategorii oldwomen), co nie zmienia faktu, ze jesli juz na cos poswiecam swoj czas, energie i pieniadze, to chcialabym robic to dobrze ...
...Ale w końcu czym jest ból? Tylko reakcją neuronów. Chemicznym fenomenem, który zachodzi w naszym mózgu... doznaniem, iluzją... /M. Piotrowski/
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
kot Behemo: smialo mozesz isc do B.Swickiego. Jak juz wiesz zajecia prowadzi i na AWF-ie i na Felinskiego 13/rog Zajaczka. Jest naprawde dobrym trenerem. Zwraca uwage na cwiczacych, poprawia ich bledy itp. (w grupie poczatkujacej pomaga mu jeden z jego ucznow, Wojtek). Jak wczesniejsi przedmowcy pisali duza uwage zwraca na technike. Jezeli jeszcze tam nie dotarlas i masz jakies pytania to wal.
Szacuny
1
Napisanych postów
108
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3024
Jeszce w takim razie dopisze, ze mowie wlasnie o Bogusiu. Dobry z niego trener i ogolnie fajny gosc... Jestem bardzo zadowolony, ze trenuje pod jego okiem.
A juz od jakiegos czasu zamierzalem napisac cos na Jego temat, wiec bardzo chetnie wyslucham Waszych opinii. Kto jeszce trenuje u Niego, w BKKK albo na Zajaczka?
Szacuny
21
Napisanych postów
5678
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
65565
moim zdaniem to powinieneś patrzeć na trenera ze strony z jakiej cię trenuje a nie co robi podczas treningów. Jeżeli uwazasz ze jest słaby trening bez żadnego zaplanowania to zawsze możesz poszukać innej sekcji, jeżeli jednak poziom wytrenowania stoi na dobrym poziomie to nie ma żadnego problemu. Niewiem ile osób chodzi do twojej sekcji ale te błedy które wytkął jego zastępca mogą być spowodowane dużą ilością osób wtedy nieda się u każdego wyłapać defektów albo nie każdy z ćwiczących załapał oco chodzi.
Ból jest najlepszym instruktorem tylko nikt nie chce zostać jego uczniem!
================================================
Wejdź - http://www.pajacyk.pl _-=<<--SFD-FIGHT-CLUB-->>=-_
__--__GRUBAS Z UDERZANYCH__--__
Szacuny
2
Napisanych postów
239
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1634
moze bedzie to dowod mojej indolencji ale co masz na mysli mowiac o poziomie wytrenowania ? jak go ocenic ?
poza tym trudno jest mi w miare obiektywnie stwierdzic co powinnam po 6 miesiacach trenowania umiec a czego nie .....
trenuje w Warszawie a grupka nie jest duza - w tej chwili jest to w max. porywach do 10 osob ... niestety w dosyc malej salce ....
...Ale w końcu czym jest ból? Tylko reakcją neuronów. Chemicznym fenomenem, który zachodzi w naszym mózgu... doznaniem, iluzją... /M. Piotrowski/
Szacuny
21
Napisanych postów
5678
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
65565
chodzi oto jak ty oceniasz sposób trenowania przez niego, jak to jest w porównaniu do innych klubów, czy np czujesz że nauczyłaś się dużo czy bardziej jest to stratą czasu. Njalepiej przejdz się na trening do innej sekcji, porównaj jak u nich wyglądają treningi porównaj to do tych u siebie.
Ból jest najlepszym instruktorem tylko nikt nie chce zostać jego uczniem!
================================================
Wejdź - http://www.pajacyk.pl _-=<<--SFD-FIGHT-CLUB-->>=-_
__--__GRUBAS Z UDERZANYCH__--__