Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

dieta i pytania...

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1819

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 8 Napisanych postów 867 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 11652

BIAŁKO 180 MASA 82
WĘGLOWODANY 360 - 390 WZROST 180
TŁUSZCZE 100

PRO OLIMP SP 80
LEC VITALMAX LECITIN
VIT VIGOR COMPLETE
TAU OLIMP TAURIN

dieta nie jest zbytnio sprecyzowana bo chce zrzucic tluszcz i przybrac na masie miesniowej jednoczesnie
staz pratycznie zerowy bo zaczynam po rocznej przerwie w treningach...

a teraz pytanka, niektore moga byc troche lamerskie ale ostatnio wessalem tyle informacji ze troche zapomnialem
1. mam watpliosci co do pory treningu i posilku po treningu...
2. jaki antkatabolik?? poki co mam tauryne ale biore pod uwage cos drozszego: glute, zma, bcaa wiec co??
3. ilosc tluszczy moze byc?
4. po treningu gryze bananka ale jesli robie aeroby odrazu po silowym to jak ulozyc posilki?? no bo 60 min silowego plus 20 brzuch i jeszcze 30-40 aerobow to troche dlugo bez wegli... (troche zamotka ale sie spiesze
5. warto pic oprocz oleju lnianego pic jeszcze mct??

pozdro!
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
aha i troche nieczytelne moga byc objasnienia bo wklejalem na chama z excela posilki w kolejnosci bialko/wegle/tluszcze i jeszcze jedno pytanko: warto zebym uzupelnil to gainerem???
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 138 Napisanych postów 9203 Wiek 44 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 29034
a teraz pytanka, niektore moga byc troche lamerskie ale ostatnio wessalem tyle informacji ze troche zapomnialem
1. mam watpliosci co do pory treningu i posilku po treningu...
najlepiej miedzy 13-18 po minimum wartosciowych 2 posilkach, a po treningu 0,5g/kgmc wegli prostych, a po ok. godzinie pelnowartosciowy posilek
2. jaki antkatabolik?? poki co mam tauryne ale biore pod uwage cos drozszego: glute, zma, bcaa wiec co??
bcaa jest ok
3. ilosc tluszczy moze byc?
jest ok, ale zeby to byly zdrowe tluszcze
4. po treningu gryze bananka ale jesli robie aeroby odrazu po silowym to jak ulozyc posilki?? no bo 60 min silowego plus 20 brzuch i jeszcze 30-40 aerobow to troche dlugo bez wegli... (troche zamotka ale sie spiesze
musisz sie zdecydowac, czy robisz mase czy redukcje. niestety...
5. warto pic oprocz oleju lnianego pic jeszcze mct??
warto

http://www.smoczyjezdzcy.pl - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 138 Napisanych postów 9203 Wiek 44 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 29034
gainer nie jest Ci potrzebny, jesli cwiczysz juz dlugo i masz zastow to lepiej kup kreatyne (jesli sie masujesz, bo sam juz nie wiem o co chodzi ) pozdro!

http://www.smoczyjezdzcy.pl - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
taaa no na poczatku myslalem zeby troche obciac wegle i pojechac na redukcyjnej zeby spalic troche wkurzajcego tluszczu. ale teraz mysle ze lepiej bedzie jesli sie pomasuje i 2-3 miechy przed wakacjami sie wyrzezbie... wielkie dzieki!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
a jeszcze jedno... zrezygnowac z aerobow jesli bede robil mase?? ilosc wegli do wzrostu moze byc? czy podwyzszyc do 6,5g/kg? wogole to chyba zmienie troche diete bo na mase 6 posilkow to troche chyba przy duzo co? ogranicze sie do 4-5. oplaca sie cwiczyc brzuch przy masie 5x w tygodniu czy ograniczyc sie do 3x? ku*wa ale tych pytan, nie wiedzialem ze taki glab jestem aa no i moj trening jesli chodzi o mase tez jest do dupy wiec zmienie na 3 dni w tygodniu ufff pozdro!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 164 Napisanych postów 12853 Wiek 37 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 43234
rozpisz jakie produkty uzywasz do diety

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
qazar ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 733 Napisanych postów 31016 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 94344
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
mowicie teoria dobrze taa?? no to jestem hepi bo sie nasiedzialem przy tym troche rzuce tutaj dwie dietki: jedna to ta pierwsza po malej przerobce a druga zrobiona typowo na mase tzn jeden mniej posilek i wiecej wegli plus zmiana treningu. mam watpliwosci co do czasu posilkow szczegolnie okolotreningowych. chce przejsc na ta druga do zdecydowalem troche przytyc. jak mozecie to ocencie i powiedzcie ktora lepsza...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

PROSIŁBYM O POMOC.

Następny temat

SPECe co powiecie na ta DIETe?

Spalanie
Polecane artykuły