Dziekuje bardzo i licze na sęsowne odpowiedzi....
...
Napisał(a)
Witam wszystkich. Mm zamiar zacząć swój pierwszy cykl,do niego chcę wykorzystać dece + winstrol. Trenuje juz od 5 lat z przerwami ale efektów za wielkich to nie uzyskałem,mialem teraz przerwe i wracam ponownie na siłownie. Do wykorzystania mam 5 strzałów deci po 2ml i 100 tabsów winstrolu.Ogólnie to jestem zielony w tych tematach bo robie to pierwszy raz ale oczytałem sie sporo na tym forum ,pewnie mi doradzicie testo ale chciałbym wykorzystac to co juz posiadam, a i jeszcze odrzywka wysoko biłkowa do tego i carbo.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
W tym poscie nie widze nic sensownego,nawet składni. Daj ankiete.
http://www.sfd.pl/Krac_...-t428435.html -moja galeria.
Jedynym schematem w kulturystyce,jest jego brak... 'Krac'.
...
Napisał(a)
L. przecz. artykułów 32 .... "oczytałem sie sporo na tym forum" 

Co nie zabije to podwójnie wzmocni mnie.
...
Napisał(a)
wbij wszystko w 1 pompce 1 zagryz winem i po sprawie.pozneij wypelnij ankiete, dowiesz co na 1 cykl bedzie dobre dla ciebie i kupisz sobie nowe srodki.
Nadmiar odpoczynku nigdy nie doprowadził nikogo do śmierci!!!
...
Napisał(a)
te srodki co masz wino i dece to lepiej sprzedaj czy oddaj komus jak jedno to nie drugie 

Każdego Dnia Większy
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!