Zakupiłem nastepujace odzywki mono+bcaa+tcm+tse+xpand , jak mam to dawkowac w DT i DNT. Czy to ma sens tyle tego ?? Dieta i trening jest.
Zakupiłem nastepujace odzywki mono+bcaa+tcm+tse+xpand , jak mam to dawkowac w DT i DNT. Czy to ma sens tyle tego ?? Dieta i trening jest.
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
1. Chcesz pozadnej odpowiedzi--> ankieta.
2. Wszystko jest w wyszukiwarce.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
IMo mono.
5g mono rano
Porcja XP przed treningiem
BCAA w okolicach treningu, przed/po. 1g/10kg masy ciala, mozesz troche wiecej sypnac.
DNT
5g mono
TSE zacznij od dawek 2capsy na porcje. Porcja do sniadania, i przed treningiem.