mam 13 lat ważę 49.8 kg i mam 161 wzrostu. czy jestem gruba?szybko odpisujcie proszę. dajcie mi jakąś dobrą dietę bo w środę mam bal plis. bardzo was proszę jestem w chisteri pomocy muszę schudnąć jak najszybciej plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis plis
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie jesteś gruba. do środy raczej nie schudniesz za dużo, ale możesz poprawić swój wygląd i samopoczucie i przestać jeść słodycze, wyeliminuj też fast foody, słodzone napoje i jak najwięcej się ruszaj. I żeby Ci nie przyszło do głowy się głodzić- w ten sposób spowolnisz metabolizm i dorobisz się dodatkowej tkanki tłuszczowej. Jedz zatem kilka posiłków w ciągu dnia ( w tym solidne śniadanie), pamiętaj o warzywach i uzupełnij swój jadłospis w owoce. Nie martw się na zapas, na pewno będziesz pięknie wyglądać na balu 

Chcesz zrobić formę do lata? Wejdź: http://potreningu.pl/plany
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!