Szacuny
0
Napisanych postów
71
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4188
Siemanko wszyscy poruszaja chyba wszystkie tamaty o treningu lecz nikt niezapytał sie ile powiniem trwac trening na siłowni??? i to jest moje pytanko. Czy by ktoś mógł okreslic ile powinien trwac trening??? pozdrawiam
dlaczego? ludzie tak bardzo nienawidzą, dlaczego tak bardzo się wstydzą....
Szacuny
40
Napisanych postów
1621
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
17763
W ten sposob mozesz sterowac intensywnoscia. Jesli zalozyszze trening ma sie zmiescic w 30 minutach to bedzie intensywny poprzez skrocenie przerw miedzy seriami. Ten sam trening wykonany w czasie 50 minut bedzie znacznie mniej intensywny.
Nie wolno przesadnie rozciagac treningow. Minely juz czasy kiedy kulturysci "mieszkali" na silowni. Teraz nalezy tam wejsc, pocwiczyc i wyjsc bez glupich pogaduszek i straty czasu. No chyba, ze sa tam ladne fitnesski
Szacuny
19
Napisanych postów
591
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3116
w sumie trening powinien trwac tyle, ile potrzebujesz na zrobienie wszystkiego co wczesniej zaplanowales. nie jest powiedziane ze trzeba siedziec 60, a nie 59 minut bo nie urosniesz :D ale rzeczywiscie caly dzien nie ma co przesiadywac, ale nie ma po co wchodzic na 15 minut tez... po prostu z głową:)
Szacuny
0
Napisanych postów
71
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
4188
aha rozumiem bo wiem ze jak sie sieeeedzi na silce zbyt długo nastepuje efekt kataboliczny a ja tego chciałbym uniknac:) i chciałbym zobaczyc jak wy sadzicie ja naprzykład robie mój plan (supermasa supersiła Weidera) w 2 godziny mysle ze czas trenigu niepowinien przekraczac 2 godzin......
dlaczego? ludzie tak bardzo nienawidzą, dlaczego tak bardzo się wstydzą....