HWDP
...
Napisał(a)
jestem na cyklu 100mg ed2 jak wezmę 5 dni wcześniej od ostatniego szota 100 mg enthatu zeby stężenie nie spadało i odblok po 10 dniach od entchatu co wy na to ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
bez sensu jest dawać jeden strzał prolo na koniec,a ogólnie schodzenie z cyklu dłuższym estrem jest całkiem dobrym rozwiązaniem,ja osobiście nie mam zamiaru już wbijać propka.Ale to jest opcja w innym cyklu niż twój na propie solo.
...
Napisał(a)
o stary to ty masz pojecie bo jak ty dlugim estrem chcesz kaczyc
szumak
...
Napisał(a)
nie kombinuj to było by zupelnie pez sensu po pierwsze 100 mg enana to nie ma szans poczuc a po drugie bez sensu przedłuzac cykl tylko o te 5 dni. albo skoncz cykl normalnie i sie odblokuj albo przejdz na enana na nastepne 5-8 tygodni
MYŚLENIE NIE BOLI!!!
...
Napisał(a)
nie chodzi o przedłużenie tylko unikniecia tego :
* po skończeniu cyklu w 2-3 dni gwałtownie spada jego stężenie we krwi, a co z tym się wiąże "w oczach" maleje masa mięśniowa, która dopiero co została osiągnięta i na nic przydają się większe ilości białka przyjmowane w celu utrzymania masy.
Mysle ze jest sens zdąży chyba ten enthat zadzialac ?
Zmieniony przez - kowal_byk w dniu 2010-03-09 16:02:37
* po skończeniu cyklu w 2-3 dni gwałtownie spada jego stężenie we krwi, a co z tym się wiąże "w oczach" maleje masa mięśniowa, która dopiero co została osiągnięta i na nic przydają się większe ilości białka przyjmowane w celu utrzymania masy.
Mysle ze jest sens zdąży chyba ten enthat zadzialac ?
Zmieniony przez - kowal_byk w dniu 2010-03-09 16:02:37
HWDP
...
Napisał(a)
kowal byk nie przesadzaj ze zaraz masa ci spada, w ostatnim tygodniu zacznij brac jakis dobry stack kreatynowy. mozesz tez zejsc taperem czyli nie obnizac tak gwałtownie poziomu tescia we krwi czyli 3-4 ostatnie szoty zamiast 100 mg to 75,75,50,50 to powinno załatwic sprawe, mozesz tez dac od ostanitego tygodnia jakis buzer tescia dobry np novedex xt
MYŚLENIE NIE BOLI!!!
...
Napisał(a)
z tą kreatyna to wiem nolwadex to prochormon bo nie wiem
jak to moim zadaniem nie nadaje sie ma pct może ktoś powie jak mam skonczyc entchatem cykl ze by stężenie nie spadlo !!!

HWDP
...
Napisał(a)
novedex to buzer testosteronu zwieksza twoj własny testosteron i obniza jego aromatyzacje do estrogenu idealny dodatek do odbloku
MYŚLENIE NIE BOLI!!!
...
Napisał(a)
stężenie tak czy inaczej spadnie po odstawieniu
a czym prędzej zaczniesz odblok po odstawieniu tym lepiej
a czym prędzej zaczniesz odblok po odstawieniu tym lepiej

...
Napisał(a)
więc zrób taper tak jak wyżej miałeś napisane
zresztą to nie jest taka silna bomba że jak spadnie to się nie pozbierasz
zresztą to nie jest taka silna bomba że jak spadnie to się nie pozbierasz

Poprzedni temat
Cykl dla kumpla.Wazne!!!
Następny temat
Jaki stack po cyklu? Dwa ew. trzy do wyboru.
Polecane artykuły