Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
niewiem czy w dobrym dziale ale mam pytanie :
otoż przed meczami kadry wojewodztwa dostawalismy przed samym mecz białe tabletki,mowili nam ze sa to jakies witami ze mozemy przed meczem pic ile chcemy wody i takie tam ...
ani razu tego nie wziołem ale goscie z druzyny którzy wzieli było u nich widac zwiekszona szybkosc i nie meczyli sie tak szybko jak pozostali, kilku z nich ostro wymiotowalo po meczach ...
mam pytanie czy to jest dozwolne ???? czy to sa jakies narkotyki ????
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
nie chyba raczej nie wygladali normalnie ale byli za***iscie pobudzeni biegali przez 80 min i nawet nie było widac po nich zmeczenia
czy to normalne dawac jakies tabletki 15 latkom zeby wygrac jakis głupi mecz?????
Szacuny
0
Napisanych postów
1323
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
14568
w sumie normalne to to napewno nie jest...
kto wam dawał te tabletki? zapytaj ta osobe co to jest. jezeli powie ze witaminki to zapytaj jakie. jak zacznie krecic to znaczy ze to niedozwolone srodki
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
tabletki dostawalismy tuz przed wyjsciem z szatni czasami nawet przy wejsciu na murawe tableki dawali nam trenerzy i kierownik , pytalismy sie juz wiele razy co to jest ale cały czas ten sam tekst wiec napewno cos jest nie tak bo jak daja na tzu przed samym meczem to ma to działac tu i teraz i wydaje mi sie ze to sa niedozwolone srodki bo było widac zmiany u kolegów po tych tabletkach, chodzi mi o to czy po tych tabletakch w przyszłosci moga wystepowac jakies dolegliwosci czy wyniszczaja one nasze orgaizmy ????