Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
51
Hejka prosze pomozcie!!!!!!
Zaczne od tego ze od 2 miechów chodze na siłke i ostro sie wkreciłem.Niestety troche ostanio przesadziłem z ciezarami na treningu i kika dni po zaobserwowałem ostre krwawienie z tyłka.
Miałem to juz kiedys ale było zawsze delikatne,a teraz widze ciemna gulke przy kakaowym oku no i chyba ona tak krwawi.........czy to hemoroid????nic nie boli ani nie piecze nie swedzi tylko krwawi i plami.....:(((..jak to ogarnac?????czy mam wybic sobie siłownie z głowy?????acha dodam tylko ze uwielbiam ostre zarcie i czasami duzo siedzie to chyba tez ma wpływ....
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
20986
Napisanych postów
71634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
576963
W tego typu sprawach nikt Ci żadnego leku nie wypisze zanim nie zajrzy. Nie chcesz to nie idź, ale jak zejdzie z Ciebie litr krwi na mieście albo na treningu inaczej na to spojrzysz jak odzyskasz przytomność.
Lub oczywiście operacja/zabieg. Lekarz zdecyduje co i jak.
Zmieniony przez - krzykacz w dniu 2010-09-25 22:05:58
Szacuny
32
Napisanych postów
602
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1966
Przychylam sie do opinii P.T. Kolegow. Musisz sie wybrac do lekarza w celu diagnostyki bez wzgledu na to ,czy przyczyna jest to ,ze cwiczyles ,czy nie. Tym bardziej ,ze ma to tendencje do odtwarzania sie, wiec prawdopodobnie czas skonczyc z "napinka"
Mnich tybetański :)
------------------------------
"Lekarz, który leczy za darmo, nic nie jest wart."Talmud
SOG ZA PORADĘ
------------------------------
Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
51
dobra tak zrobie....ale nie bedzie to proste bo to troche wstydliwy temat:((((.....w ****uu...:(((krwawienie ustało tylko po klocku sie włacza znów...:(((
Szacuny
48
Napisanych postów
306
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2143
Biegiem do lekarza, bo wygląda to na stadium w którym da się zatrzymać a nawet odwrócić do prawidłowego stanu. Przez wstydliwość teraz, możesz sobie narobić kłopotów na przyszłość