Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
przekrecasz nazwe na 100% - w bazie lekow nie ma czegos takiego
w google.com tez nie ma
w google.com tez nie ma
Expert w dziale DOPING
...
Napisał(a)
Erytropoetyna jest stosowana jako lek u pacjentów chorujących na niewydolność nerek (głównie u pacjentów dializowanych), w chorobach hematologicznych, a także jako lek pomocniczy w onkologii.
Erytropoetyna używana jest przez sportowców jako środek dopingowy. EPO podnosi utlenowanie krwi, przez co mięśnie są zdolne do zwiększonego wysiłku. Historia pamięta przypadki gdy sportowcom odbierano złote medale po testach na doping, po wykryciu zwiększonego poziomu EPO we krwi.
Chyba chopdzi Ci o to
Erytropoetyna używana jest przez sportowców jako środek dopingowy. EPO podnosi utlenowanie krwi, przez co mięśnie są zdolne do zwiększonego wysiłku. Historia pamięta przypadki gdy sportowcom odbierano złote medale po testach na doping, po wykryciu zwiększonego poziomu EPO we krwi.
Chyba chopdzi Ci o to
<<< j**ać hołotę która z psami w komitywie >>>
...
Napisał(a)
http://www.e-apteka.od.ua/cgi-bin/show.cgi?act=cat&page=eritrostim tylko weź tu coś rozczytaj 

...
Napisał(a)
a nie wszysko jest po rusku elegancko to wina mojej przeglądarki że nie wiadomo co mi się wyświetlało 

...
Napisał(a)
właśnie ciekawiło mnie co to jest te epo bo na onecie jest temat ze u jakiegoś mistrza to wykryto

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!