...
Napisał(a)
Słyszał ktoś kiedyś o czymś takim ,jak DEXAMETHASON.Lekarz przepisał mi to na zerwany mięsień barku.Powiedział że jest to steryd i przybędzie mi po tym troche masy i siły.Musze przyznać ze ból barku ustępuje a i siła dość wyrażnie wzrasta.Mógł by mi ktoś więcej o tym specyfiku coś napisać bo za bardzo nie wiem co to za lek.Jako steryd też o nim nie słyszałem.Z góry dzięki.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Deksametazon - zastosowanie:
a) dawki 2-6 mg/d:
bóle z ucisku na nerw, bóle kostne, bóle spowodowane rozciąganiem torebki wątroby i uciskiem na żołądek.....
b) 6-16 mg
bóle spowodowane wzmożonym ciśnieniem śródczaszkowym (przerzuty nowotworowe do mózgu)
...
-----------------------------------------
Mam Własne Zdanie Ale Sie Z Nim Nie Zgadzam
Studium Psychologii Psychotronicznej 
a) dawki 2-6 mg/d:
bóle z ucisku na nerw, bóle kostne, bóle spowodowane rozciąganiem torebki wątroby i uciskiem na żołądek.....
b) 6-16 mg
bóle spowodowane wzmożonym ciśnieniem śródczaszkowym (przerzuty nowotworowe do mózgu)
...
-----------------------------------------
Mam Własne Zdanie Ale Sie Z Nim Nie Zgadzam

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!