Szacuny
5
Napisanych postów
1041
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
24776
prosilbym Was o pomoc. Powiedzcie mi co to jest jesli ktos wie i czym to leczyc. Farmaceutka powiedziala mi ze to prawdopodobnie opryszczka i dala mi lek Vratizolin i niby pomaga ale niestety wraca, zaczelem smarowac spirytusem i ladnie wyszusza ale niestety tez wraca. Wyglada to bardzo brzydko na poczatku byly babelki i uwanial sie z nich plyn potem zastyga tworzac strupy w kolorze zoltym.
Szacuny
5
Napisanych postów
1041
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
24776
eheh tak juz od paru ladnych lat ;) a to jakies nie wiadomo co jest ;/ od plynu do mycia twarzy na bazie spirytusu jakby troche mniej wiec pewnie trzeba to wysuszyc bo po nawilzaniu kremami bylo gorzej
Szacuny
5
Napisanych postów
1041
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
24776
mozliwe ze to od odzywek. Narazie przestalem cwiczyc jak myslicie czy bez odzywek zaraz mozna dalej cwiczyc czy wysilek nie wskazany przez jakies 2 tygodnie okolo ?
Szacuny
5
Napisanych postów
1041
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
24776
bardzo mozliwe jak bylem maly mialem skaze bialkowa. Przestalem cwiczyc juz 2 tydzien i dieta juz zuplenie domowa zadnych twarogow kurczakow i odzywek i poszedlem na solarium zeby to wysuszyc bo od tego wie mze jest lepiej no i dzieki Bogu juz chyba wogle mi zeszlo oby tylko nie wrocilo ... Dzieki wszystkim za odpowiedzi