WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

co po xp,mono.....?

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 756

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 2237 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 33857
Witam , jak zawsze planuje wczesniej bo z dostawa odzywek u mnie problem. Wiec 17 lat ,staz 14-16 miechow , skonczylem cykl na xpand xtreme pand i mono , z cyklu zadowolony jestem jesli chodzi o przyrosty i kable wyszly.... teraz robie wycinke narazie na sucho jak fat przestanie spadac to dozuce dyma burna. i Wreszcie do tematu co by teraz zazucic cel: sucha masa silaa i jeszcze raz sila , myslalem nad jablczanem plus ? cos zeby tez pobudzalo o xp tego nie moge powiedzieć , pompowal mocno ale pobudzenia zero... Jakies pomysly?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1237 Napisanych postów 26457 Wiek 41 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 298732
jabłczan,albo jeszcze lepiej orotan
i przede wszystkim dieta
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 2237 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 33857
nom czytalem o tym orotanie i sprobuje to sam sie przekonam , a jaki pobudzacz ? no booster hmmm mesomprh jak dla mnie zamocny raczej cos slabszego byl wolal.
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 1237 Napisanych postów 26457 Wiek 41 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 298732
jet fuel
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

pomoc w dobraniu odzywek

Następny temat

jaka odzywka

Shoty
Polecane artykuły