Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
209
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1354
witam
jestem po 2 miesięcznym cyklu testo/boldenon (2mg/tyd)
wszystko było ok wręcz przeciwnie elegancko laski mówiły że ich nigdy tak nie stukał... zaczełem brać clomid od następnego dnia zaczeły mi jądra maleć i nie dam rady się spuścić choćbym nie wiem ile stukał nie da rady :) (dobrze że przynajmiej stoi :P ) to możliwe że po clomidzie jądra się zablokowały ?
ps. jestem lekko chory (migdały) ale nie wiem czy to ma jakiś wpływ
Szacuny
26
Napisanych postów
10337
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
56956
wow naj glupszy temat tygodnia wygrales !!!!!!!!!
po 1 2mg na tydz ???
po 2 po boldzie i testo(nei napisales jaki) ty sie odblokowywac zaczoles na drugi dzien BRAVO niezly z ciebie matol po ostatnim strzale bolda trzeba zaczekac co najmniej ok 20 dni zanim sie zacznie odblok bo tyle on jeszce dzial w organizmie pozdro
Szacuny
0
Napisanych postów
209
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1354
enabol 200 i euqi-bol jakoś tak z tej samej firmy nie mam już tego to ci nie powiem... nie nie odrazu po tygodniu czasu zaczełem brać 2 tab/dzień clomidu a brałem nabolu 2x w tygodniu po 1ml i 1x 2ml boldenonu potem testo zwiększyłem do 1.5ml
Szacuny
7
Napisanych postów
1161
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
21670
znasz taka miare jak mg? bo na ml tutaj kazdy wy***ane ma
jaja malały w 1 dzien fenomen dupa mowi ze ruchales ja jak nikt to klamie bo pewnie lypa max albo chodzisz ze swoja prawa reka abo jaja male cale zycie i na cyklu sobie wkreciles ze masz jak u slonia i dupczysz jak klasyczny zigolo test spadl i wsi wrocilo do normy - psychicznej
Zmieniony przez - r0lnik w dniu 2010-01-08 13:16:30
Od zadawania pokut zawsze ktoś się znajdzie lecz nie ma kto rozgrzeszać dając druga szanse.
Szacuny
26
Napisanych postów
10337
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
56956
mowia lepiej wczesnie zaczac odblok niz pozniej ale nie na 2 dzien po srodku co trzyma ok 20 dni dla mnie koles sie nabija i jaja sobie robi nastepny temat do kasacji
pozdroo