Szacuny
14
Napisanych postów
7378
Wiek
31 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
78934
wsadzilem do rozgrzanego piekarnika pieklem ok 25 min , za***iste danie tylko w niektórych kawalkach mialem troszke surowe miesko a w niektorych bylo git dziwne bo pieklem dosyc dlugo , z przepisu nie dodalem tylko bulionu ogolnie bardzo pyszne miesko sog
Szacuny
4
Napisanych postów
87
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
903
Polecam zamiast panierki jakiejs, platki kukurydziane cornflakes, pougniatac je troche aby byly mniejsze kawalki i pomaczac w tym, super za***iste i chrupiace
Szacuny
42
Napisanych postów
3913
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
25673
Ja dzisiaj po latach prób, zrobiłem wreszcie nuggetsy żywcem jak z kfc, takie puszyste w środku to mięsko, można było je szamać same (lekko umoczone w keczapie) %)
kuraka wrzuciłem do mixera, wbiłem do tego jajko i rozmoczoną, wcześniej wyschniętą bułke, oraz przyprawiłem (w moim wypadku troche curry i sporo delikatu do mięs, najlepsze kurczakowe połączenie świata) i zmixowałem %) powstaje nam taka ciasto-podobna ciapa, z której lepimy sobie kuleczki i obtaczamy w bułce tartej.
Kurczaczki świetne, a najważniejsze że w końcu udało mi się zrobić żeby mięso było puszyste :D:D:D:D