Szacuny
1
Napisanych postów
154
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1626
elo!
mam 1 duzy cell pump i dwa male wiem ze moge miec prawie na dwa cykle ale zastaaiwam sie czy nie brac duzych porcji... jka myslicie czy bedzie wieksza pompa na treningu?? tzn rozlozylbym te cell pumpy na 60 dni razem z dieta i bialkiem pro longatum
w wakacje zrobilem cykl na 2 duzych i bylem bardzo zadowolony
Szacuny
1
Napisanych postów
154
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1626
no wlasnie tak mysle ze zrobie chyba jeden cykl pozniej 2 tyg przerwy i drugi... i wtedy przy pierwszym cyklu zjem duza i mala puche i 1500 gram pro longatum a pozniej malego i dokupie jednego malego i bedzie chyba git...
Szacuny
132
Napisanych postów
23197
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
224269
razem z dieta - stosujesz ja cyklicznie ? ja stosuje sie przed na i po cyklu - caly czas walsnie z pozywienia ci sie buduja mieśnie w uproszczeniu tak, tak samo prolgonatum puszka tu puszka tam to tylko białko nic nadzwyczajnego dodaejsz tylko do posiłków ubogich w białko lub zastepujesz posiłek pijac białko i jedzac osobno weglowodany z pozywienia i tłuszcze i tak to wyglada
przerwa minimum 5 tygodni pompy po Cell Pumpie sie nie spodziewaj Tam ani nie ma Pobudzaczy np kofeiny ktora tez rozszerza naczynia krionośne i aakg samego jest 1 gram na porcje.
Więc Dawkuj Normalnie 2x po 9,5 grama dziennie Cell Pumpa
i dodatkowo mozesz dokupis Osobno Jakiegos No-Boostera
np. Mix Jabłczanu Cytruliny i AAKG np AAKG z Treca i brac go Przed i Po Treningu Da to wieksza Pompe oraz napic sie kawy w celu pobudzenia jesli go nie masz.
Zmieniony przez - jabolcokk w dniu 2007-12-26 01:44:35