Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
67
Napisanych postów
3951
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
62148
a więc od końca stycznia planuje na 95% taki cyklik
czekam na jakieś sugestje ew. zmiany
cykl na w miare czystą mase
aeroby 3-4xtyg po 30/50 min, od 7tyg do aero 2-3razy tyg HIIT, dietka CKD ew. L.C
jak sie uda(czyt.rozszyfruje pierdzielonego kompa) ,postaram zamieścić fotki przed i po
oma 1-10tydz 250tyg
enan 1-2tydz 200tyg/ 3-10 100tyg
prop 11-12 100eod
bold 1-10tydz 500tyg
deca 1tydz-400 /2-9tydz 200
wins 7-9tydz po 25ed(oral) /10-12tydz 50eod(inj)
t3 7-12tydz 6,25/12,5/12,5/12,5/12,5/6,25
nolva po 20mg od początku do końca pct
Zmieniony przez - thatman w dniu 2004-12-19 18:24:54
Szacuny
67
Napisanych postów
3951
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
62148
eh ..mam skłonności do zalewania sie a więc dlatego chciałem nolve od początku....no może po 10mg styknie..
....a tak wogule jak jest z T3 na rynku? tzn to t3 które jest dostępne jest T3 czy to jkiś wał?
Szacuny
15
Napisanych postów
1409
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
5907
Aleś stary wymyślił połaczenie . Niestety z mojego punktu widzenia to jakaś paranoja . Mówisz o wmiare czystej masie przy Omku Następnie jaki sens ma branie omnadrenu z innymi testosteronami i po co Nastepna niedorzeczność to stosowanie w cyklu na masę diety CKD czyli diety redukcyjnej chyba że chcesz koniecznie za.***ać swój organizm w dwa miesiące to faktycznie niezły pomysł . Wrzucanie nolvy od początku cyklu jest absolutnie nie potrzebne . A bajki o tym ze nolvadex cie kompletnie uchroni od retencji wody mozna sobie raczej podarować . Aleś wykombinował
Szacuny
15
Napisanych postów
1409
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
5907
No bardzo to raczej wątpliwa technika budowania masy za pomocą diety CKD czyli cięcia weglowodanów na cyklu i wprowadzaniu tłuszczy przy powszechnie znanych właściwościach koksu (miażdzyca murowana )
Szacuny
15
Napisanych postów
1409
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
5907
nie widziałem tego kolesia w naszych zdjęciach . Ale moje watpliwości nie odnoszą sie do czyjegoś wyglądu tylko do diety CKD . Poprostu uważam że jest zła do budowania masy .