SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

badania badania... opinie

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1912

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 16 Wiek 32 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 743
1. WIEK: 25
2. WAGA: 95
3. WZROST: 180
4. WYMIARY:
-biceps:45
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 3 lata
6. DIETA:
-białko:
-węglowodany: intuicyjna obecnie jestem off
-tluszcz;
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: prop, enan, wino, deka, tren,
8. TRENING:3 razy w tygodniu
9. CEL CYKLU: masa
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA: 5 misiecy
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): do tycia
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:
15. PPM (podstawowa przemiana materii): wolna
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata: 130
-martwy ciąg: 180
-przysiad:150

Witam...

w porzednim roku bylem na cyklu test prop enan, byly rowniez nandrolony deka i tren, po 4 miesiacach zrobilem badania hormonow wyniki;

tsh 3,221 IU/ml norma 0,350 - 4,940
estradiol 235,00 pg/ml 11,0 - 44,0
prolaktyna 25,10 ng/ml 2,50 - 17,00
testosteron 2 692,00 ng/ml 166,00- 877,00

mialem wtedy bloka jak hvj zarzucilem witamine b6 hcg, myslalem o dostinexie na te prolaktyne ale sie rozmyslilem.

Jestem juz off 5 miesiecy ostatnio zrobilem badania lacznie z test wolnym wyniki podaje;

tsh 2,616 IU/ml norma 0,350 - 4,940
estradiol 25 pg/ml 11,0 - 44,0
prolaktyna 15,00 ng/ml 2,50 - 17,00
testosteron 215,46 ng/ml 166,00- 877,00
wolny test 4,77 pg/ml 4,50 - 42

Niewiem co mam myslec o tych wynikach niepokoi mnie ta wysoka prolaktyna oraz test. wydaje mi sie za niski.

Rzuccie na to okiem.
dzieki
pozdrawiam
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

Wyjątkowo przepyszny zestaw!

Zgarnij 3X NUTLOVE 500 w MEGA niskiej cenie!

KUP TERAZ
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 5121 Wiek 107 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 82037
przeciez wszystko jest w normie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 1438 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 41636
wszystko jest Ok. Mieścisz się w granicach normy

Świnie do koryta ...

CBR 600 F4i

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 16 Wiek 32 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 743
Ok. Ale te zaniżone wyniki co mam trochę mi spędzają sen z powiek..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
miczelx ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 921 Napisanych postów 35146 Wiek 81 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 814700
Jest ok,
W tej sytuacji mozesz pomyslec o zbiciu SHGB, mysle ze poczujesz sie fajniej

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 859 Wiek 26 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 38143
Właśnie mógłbyś pomyśleć o zbiciu SHGB.
Z naturalnych sposobów to pokrzywa zwyczajna, lub bardziej hardcorowo,

Wino w dawce 2mg/10kg mc, zbija SHGB podobno o 50%

"jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 282 Napisanych postów 13295 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 246257
Wcale nie jest ok. Masz tyle samo testosteronu co Twoj dziadek i dlatego wlasnie nie mam zamiaru nigdy konczyc cyklu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
miczelx ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 921 Napisanych postów 35146 Wiek 81 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 814700
jak przyjdzie do robienia potomka to moze byc problem Gibonie

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 282 Napisanych postów 13295 Wiek 34 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 246257
Dlatego nie przyjdzie zreszta powiem Wam cos; otoz jestem rok na cyklu nie bralem ani razu hCG doszedlem do wniosku ze nie ma sensu bo schodzic nie zamierzam nigdy

moze sobie wezme: tak dla jaj

w kazdym razie moj organizm juz testosteronu nie produkuje, takze musze byc na HRT



Zmieniony przez - PrzeGibon w dniu 2013-01-18 22:37:49
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 246 Napisanych postów 16989 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 141951
HCG mozna tez brac zeby czuc sie lepiej i miec spust wiekszy

<<<Champions
are Made
Not Born>>>

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 16 Wiek 32 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 743
Co radzicie?? Na cykl wejdę ale to przyszlsc.. jak to zbic czym...
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

antek apteka

Następny temat

GHRP-6

Wheya