SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

BADANIA BADANIA!

temat działu:

Doping

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 2140

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 199 Wiek 300 dni Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 8630
Cześć wszystkim! Mam prośbę do ludzi dobrze ogarniających temat, a mianowicie; Jestem po cyklu z PH Trenadrol Kilosports(1 pucha) i EPI(Chaparral Labs 2 puchy) , na PCT wziąłem clomid , ATD i DAA. Clom skończyłem koło 2 miesiące temu. Zrobiłem badania i ma takie wyniki:
LH 5,54 mlU/ml norma 0,57-12,07
testosteron 579,33 ng/dl norma 142,39-923,14
Estradiol 35 pg/ml norma <62
FSH 3,5 mlU/ml norma 1,7-12,0
Prolaktyna 32,13 ng/ml norma - nie podana :/

Planowałem niebawem zarzucić wino w tabsach , tylko nie wiem czy wszystko jest ok z tymi hormonami. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam!
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rkarpinski Natural SFD Team
Ekspert
Szacuny 1601 Napisanych postów 56732 Wiek 37 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 264346
Bardzo dobrze to wygląda. Najpewniej to wcześniejszy cykl Cię nie zblokował albo słabo.
Co do winka to zapomniałeś o najważniejszym, czyli wątrobie

Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 19495 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 112645
Prolaktyna ponad normę, bo granica jest gdzieś 5-25 ng/ml.

Nie mądrkuj.

milczeks! <3

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
rkarpinski Natural SFD Team
Ekspert
Szacuny 1601 Napisanych postów 56732 Wiek 37 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 264346
Od trenadrolu pewnie, zjedz przez tydzień wit b6 1g ed + vitex 400-600mg ed i zejdzie ładnie, to nie były mocne środki,
Powtórz za 3 tygodnie badania i zrób koniecznie Alat i Aspat.

Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 19495 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 112645
Albo od DAA.

Nie mądrkuj.

milczeks! <3

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 199 Wiek 300 dni Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 8630
Dzięki panowie za pomoc.....ta prolaktyna mnie właśnie martwiła bo nie znałem normy.....próby wątrobowe zrobię za jakieś 3 tygodnie i tą prolaktynę jeszcze. Pozdro!!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 19495 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 112645
Jak libido jest mocne to nie ma się czym przejmować.

Nie mądrkuj.

milczeks! <3

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 199 Wiek 300 dni Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 8630
libido właśnie średnio...głownie dlatego zrobiłem badania
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 32 Napisanych postów 19495 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 112645
Wrzuć B6.

Nie mądrkuj.

milczeks! <3

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 199 Wiek 300 dni Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 8630
tak zrobię...tego vitexa tez mam jeszcze jedną puszkę więc podjem razem z B6...tylko cholera vitex nie jest w kapsach tylko jakieś ziarenka :/ muszę to chyba zmielić :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 1108 Wiek 32 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 6982
Daj znac czy pomoglo
Nowy temat Wyślij odpowiedź
nutloveb