...
Napisał(a)
Witam mam takie pytanko czy zwykłe banai krwi mogą wykryć w moim organiźmie decke???chcem przyjąc 6 strzałów i jeszcze jedno pytanko po jakim czasie w moim organiźmie całkowicie nie będzie można żadnymi badaniami wykryć czy coś brałem czy nie ?? Pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie moga wykryc.
Przy niektorych SAA zachodza zmiany w morfologii krwi ale lekarz nie jest w stanie jednoznacznie powiedziec brales to i to.
Przy niektorych SAA zachodza zmiany w morfologii krwi ale lekarz nie jest w stanie jednoznacznie powiedziec brales to i to.
CONQUER ALL
...
Napisał(a)
Jezeli do beda testy antydopingowe to dekanian nan. jest wykrywalny przez okolo 18 miesiecy.
CONQUER ALL
...
Napisał(a)
młody4 jestes pewny ze nei moga wykryc??kiedys jak sie pytalem o metke to gohan mi pisal ze w ciagu 3tygodni sa w stanie wykryc zwykle badania kwri!!moze nie wykryc ale zorientowac sie ze brales sterydy
Hard Core
...
Napisał(a)
Niby jak ??
Jezeli nie powiesz lekarzowi ze brales SAA to najpierw rozpatrzy inne potencjalne powody zmian w wynikach a dopiero moze na koncu pomysli o SAA.
Przy podwyzszonych wartosciach enzymow watrobowych tez Ci nie powie ze to byly doustne SAA bo mogles chlac, mozesz miec WZW i setki innych chorob.
Nie jest tak prosto okreslic zmiany w wynikach.
Jezeli nie powiesz lekarzowi ze brales SAA to najpierw rozpatrzy inne potencjalne powody zmian w wynikach a dopiero moze na koncu pomysli o SAA.
Przy podwyzszonych wartosciach enzymow watrobowych tez Ci nie powie ze to byly doustne SAA bo mogles chlac, mozesz miec WZW i setki innych chorob.
Nie jest tak prosto okreslic zmiany w wynikach.
CONQUER ALL
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!