Szacuny
38
Napisanych postów
2551
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
31384
Az mi sie zachcialo isc do lasu postrzelac, ale niestety juz te czasy minely.
Z tego co mialem i co widzialem, to modele z JG (o 50-100zl taniej kiedys juz tam, nie wiem jak teraz wygladaja ceny) byly dosc wyraznie celniejsze od ak cymy, zasieg takze lepszy. Oczywiscie konieczna wymiana gumki.
Ja mialem model Jg m4cqb? ten taktyczny, troche mniejszy od m4a1. Co tydzien jedna strzelanka i 1,5-2tys. kulek na jednej standardowej baterii, a po prawie roku takiego uzytkowania sprzedany prawie za te sama cene Sprawdzany i mial wtedy 400fps... (po sprzedazy).
Szacuny
0
Napisanych postów
101
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6355
Swoja droga kiedys rozwazalem kupno mp5 z metalowym body ale jednak cena byla troszke za wysoka i wybralem g36c. Kalach to chyba flagowy model cymy, nie :P?
Szacuny
3
Napisanych postów
904
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
32757
wiec postawie na ak:) mma nadzieje ze duzo gorszy od prawdziwego nie bedzie , bo wspominam go super celnosc odrzut ten zapach mm :)organizowal ktos z was takie strzelanki bo zebralem juz ekipe 15 osob i idziemy do lasu jak tylko sprzet sobie ogarniemy i nie wiem czy ludzie to ogarna? trzeba kogos lub cos powiadomic? jak to wyglada ze wzgledu na bezpieczenstwo, wiadomo zeby np jakis przykladowy spacerowicz nie dostal kulki w oko itp
Szacuny
0
Napisanych postów
101
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
6355
e tam my nikogo nie powiadamialismy ani nic nie oznaczalismy. Jak ktos sie pojawial to robilismy przerwe i tyle. Ale czytalem gdzies o sytuacjach ze straza miejska. zawsze mozna jakas tasma obkleic teren ale to chyba bez sensu za drogo by wyszlo i zbyt duzy teren trzebaby obkleic.
Szacuny
24
Napisanych postów
1522
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
11221
:D Ew. leśnictwo możesz powiadomić lub policję. W razie czego nie będzie problemu jak przyjadą.. bo zawsze jakiś dziadek zadzwonić może, że gangsterzy się zabijają.
Szacuny
38
Napisanych postów
2551
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
31384
Ta, stado uciekajacych dzieci z lasu na pole (jeden chyba z kilometr biegl), gdy zobaczyli z 6 ubranych w moro ludzi z replikami karabinow --> Ale trzeba uwazac na ludzi postronnych, wybrac jakis malo uczeszczany las i tam urzadzac akcje.