...
Napisał(a)
Panowie wpadła mi w łapy Apidra solostar. Chcę brać rano i po treningu. Jakie dawki będą sensowne? Wyczytałem w ulotce, że te jednostki co odmierza pen to nie to samo co uniwersalne jednostki insy. I tu moje pytanie ile jej brać aby zacnie klepało? wcześniej insy nie tykałem
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wydaje mi sie ze mozesz dac 6jednostek rano i 6 po treningu. za tydzien zwieksz na 7 i jakies 6 tyg mozesz leciec;)
Zmieniony przez - tomi444 w dniu 2014-03-31 19:06:11
Zmieniony przez - tomi444 w dniu 2014-03-31 19:06:11
MY BODY IS A MACHINE
...
Napisał(a)
To nie nadaje się do bicia po treningu. Znajomi stosuja inse długa rano przec. 20 iu i krótka do posiłków i po treningu.
...
Napisał(a)
wedlug ulotki jest to insulina glulizynowa i zaczyna dzialac w ciagu 10-20 minut od podania, a jej czas skutecznego dzialania wynosi 4h.. wiec do dlugich bym jej nie zaliczyl, z drugiej strony patrzac na profil dzialania to jednak wyglada nieco inaczej. jakies tam dzialanie moze sie utrzymac do 6-8h nawet. wiec ciut bez sensu, ale kopniaka ma szybkiego i na kazdym wykresie to widac
gorzej z dlugoscią dzialania 

...
Napisał(a)
Chcesz bawic sie insa zainwestuj w krotka, ta zostaw na kolejny raz jak nabierzesz doswiadczenia ,po co odrazu na gleboka wode.
...
Napisał(a)
a jaka to jest w/g Ciebie ?
Zmieniony przez - Lasix w dniu 2014-04-01 09:31:35

Zmieniony przez - Lasix w dniu 2014-04-01 09:31:35
...
Napisał(a)
Insa krótka tak jak wyżej ktoś napisał. Dill mówi, że bije po 14j 2 x dziennie, byłem ciekaw Waszych opinii. Zacznę od 6-8 i zobaczymy co będzie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!