...
Napisał(a)
Witam dawno mnie nie było jak jest na dzień dzisiejszy z tym środkiem??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
faktycznie
zrobilem troche szerszy research i sa srodki na necie flor medico dosc duza gama
ale nie wygladaja tak jak te z tej strony wyzej czyli podje.bka
zrobilem troche szerszy research i sa srodki na necie flor medico dosc duza gama
ale nie wygladaja tak jak te z tej strony wyzej czyli podje.bka
...
Napisał(a)
znajomy ostatnio bil i nie narzekal, wiec srodek jest ok jak go masz z dobrego zrodla 

...
Napisał(a)
tak na marginesie-pojawiła się alternatywa dla agi z firmy flor medico, we flakonach 10ml,stężenie 100mg/ml,testował ktoś??
...
Napisał(a)
jest susp,nazywa się Testanox S i cenowo wychodzi porównywalnie z lekkim wskazaniem na flor;)
Zmieniony przez - Aras84 w dniu 2009-02-14 22:43:44
Zmieniony przez - Aras84 w dniu 2009-02-14 22:43:44
...
Napisał(a)
susp tez moze byc na estrze
dibo pytal czy to jest forma bezestrowa chyba...
jak to jest?
dibo pytal czy to jest forma bezestrowa chyba...
jak to jest?
...
Napisał(a)
tego to już niestety nie wiem, wiem tylko, że flor robi susp(można sprawdzić na ich stronce)i w PL też już jest do dostania
...
Napisał(a)
w PL tez juz jest?
przeciez to z PL idzie
wejdz sobie na portugalskie google
wszystkie strony jakie wyskakuja to strony polskie
przeciez to z PL idzie
wejdz sobie na portugalskie google
wszystkie strony jakie wyskakuja to strony polskie

...
Napisał(a)
hehe, wiem,że to co jest dostępne u nas jest robione w PL ale myślałem, że może jacyś Polacy wałkuja zagraniczny towar i np.niedawno dopiero się zabrali za susp
w każdym razie jest dostępny

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!