Czesc!! Mam pytanie po 2 miesięcznej przerwie chcę wrucićdo treningu. Mam 16 lat ćwicze 2 lata. Źle sie czuje na masie; dlatego zwracam sie do Was z pytaniem czy jeżeli będę wykonywał trening jak na mase (12 10 8 8) przy tym biegał 3 razy w tygodniu i jadł dużo białka (ok 200 g) i węgli tyle aby nie powstawał tłuszczyk. czy to będzie dobry trening?? Czy może trening z masą jest lepszy?? (moja waga teraz ok.80kg)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
heh ;) bieganie na masie to nie za bardzo zalezy jeszcze jakie i ile...ja bym dal max 2x w tygodniu cardio max 65%-70% na czczo ok 30-45min, po treningu starczy 30min.Zle sie czujesz na masie ?heh moze kwestia diety...albo masz zly trening ? Pamietaj ze jak zredukujesz za duzo wegli i dasz za duzo bialka to nie zbudujesz wielkiej masy bo potrzebne ci sa kalorie...
Moja sugestia: jezeli zle sie czujesz na tej "masie" wrzuc trening a o diete spytaj sie w dziale odzywiania
Pozdrawiam
Moja sugestia: jezeli zle sie czujesz na tej "masie" wrzuc trening a o diete spytaj sie w dziale odzywiania
Pozdrawiam

Zycie to sztuka wyboru albo chcesz byc duzy albo maly ;)
...
Napisał(a)
Poprostu chodzi mi o to, aby budować czysty mięsień bez zbędnego tłuszczu!! I nie wiem czy tak sie da. Jak będę jadł dużo białka mniej węgli i mniej tłuszczy to takie coś sie uda??
...
Napisał(a)
heh
albo robisz mase albo redukcje - jesli wybierzesz jedno bedziesz mogl osiagac 100% wyniki...

Zycie to sztuka wyboru albo chcesz byc duzy albo maly ;)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!