doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
a co powiecie na to chyba jestem jakis inny lecze sie na niedoczynnosc tarczycy od roku z poczatku moje wyniki wygladaly tak TSH 6,32 NORMY (0,27-4,20) ft4 1,74( normy 0,93-1,7) ft3 3,88 (2,57-4,43) ,dlaczego po roku brania w tej chwili jestem na dawce 1 tabletka novothyral 75 i euthyrox50 co w sumie daje 125 mcq t4 i 15 mcq t3 spada tsh a ft 4 i ft sa na nizszym poziomie , czyzby badania krwi nie wykazywaly wszystkiego co dzieje sie w organizmie i jakie jest zapotrzebowanie organizmu na hormony Oo?? Moje tsh na tym wyzej to 0.7
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Swietny sprzet, jednak nie polecam spozywania rownolegle z "dopalaczami" typu Ripped Freak, a nawet Shock Therapy..
Nie mialem takiego efektu nawet po dobrym starym spiro... W kazdym badz razie nieprzyjemne uczucie.
Nie mialem takiego efektu nawet po dobrym starym spiro... W kazdym badz razie nieprzyjemne uczucie.
I'm the GOD
...
Napisał(a)
Jakie zastosowanie w kulturystyce ma t4?
Bo kilka osob ostatnio pisalo ze t3 robi robote a t4juz nie.
U nas w aptece jest dostepne wlasnie t4 bez problemu w roznych dawkach nawet 200mcg
to nie jest przypadkiem to?
Bo kilka osob ostatnio pisalo ze t3 robi robote a t4juz nie.
U nas w aptece jest dostepne wlasnie t4 bez problemu w roznych dawkach nawet 200mcg
to nie jest przypadkiem to?
...
Napisał(a)
Na zdjęciu jest max stężenie. Najniższe to 25mcg i w górę co 25mcg.
Aby był aktywny w org musi się przekształcić w T3, dopiero kręci.
Aby był aktywny w org musi się przekształcić w T3, dopiero kręci.
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
a jak to sie przelicza?
50mcg tego ile =mcg t3?
bo jak to wogole brac?
50mcg tego ile =mcg t3?
bo jak to wogole brac?
...
Napisał(a)
chyba jakies 20% T4 konwertuje do T3, tak gdzies kiedys wyczytalem, ale moge sie mylic.
...
Napisał(a)
Jadłem ten Euthyrox (tzn. wersję N 75 ale właśnie z Mercka) w górnej dawce 250 mcg, ale jak spuchła i bolała tarczyca to zszedłem do 200 mcg. Efekt słaby bo dejodynaza to kwestia indywidualna.
Nie ma reguły że 1/4 czy 1/5 konwertuje. Za to odpowiada enzym monodejodynazy a jego ekspresja to kwestia osobnicza.
Zmieniony przez - Marqz w dniu 2010-12-02 10:59:14
Nie ma reguły że 1/4 czy 1/5 konwertuje. Za to odpowiada enzym monodejodynazy a jego ekspresja to kwestia osobnicza.
Zmieniony przez - Marqz w dniu 2010-12-02 10:59:14
Jeszcze nie spotkałeś sam siebie. Ale korzyść z tego, że w międzyczasie poznaje się
innych ludzi jest taka, że jeden z nich może przedstawić Ci Ciebie samego.
...
Napisał(a)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!