witam , wczoraj byłem u lekarza poniewaz od kilku dni mam chrype,nieraz nawet tzw. bezgłos,po za tym nic mi nie jest i dobrze się czuje , nic mnie nie boli ,tylko ta za....na chrypa!!! Pani doktor przepisała mi jakieś antybiotyki + witamine A do płukania gardła i jeszcze jakieś Avtiv ( coś ochronnego przed antybiotykami, błone odbydoweuje tą florescencyjną czy CUŚ ;) ) .Lekarz zabraniła mi chodzić do szkoły i oczywiście narazie powiedziała żebym przestał trenować..TRENOWAĆ !? teraz kiedy jestem już półtoratygodnia na Cell Pump , białku i Carbo !!! No powidziała żebym na czas brania tych antybiotyków nie brał tej kreatyny.No i teraz mam doła, bo pewnie to rozwali mi cały cykl, zakłuci wszytko i już tak dobrze mi nie pójdzie na tym Cell Pump :( .Nie wiem co mam robić ?? Co o tym sądzicie?!?! HELP ME!! :( Waga 94-95 kg , biceps 43cm , staż treningowy 3.5 roku .... Wogóle jak usłyszałem antybiotyki i koniec na 3-4 dni z siłką to się załamałem...Te antybiotyki to jakies tabletki 3 razy dziennie po 2 biore.. Prosze o wypowiedzenie się na ten temat i jakies porady .. DZieki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
daj spokoj, zdrowie wazniejsze, co to bylo 3-4 dni, nie popadaj w skrajnosci
co?
...
Napisał(a)
ćwiczysz już 3,5 roku i biadolisz nad kilkoma dniami przerwy?
zdrowie jest najważniejsze
każdą dolegliwość najlepiej jest wyleczyć do końca, aby później nie było powikłań
zrobisz przerwę, a po niej wrócisz na cykl - proste jak drut nad ranem
pozdr.
Zmieniony przez - emenems w dniu 2006-02-16 22:59:01
zdrowie jest najważniejsze
każdą dolegliwość najlepiej jest wyleczyć do końca, aby później nie było powikłań
zrobisz przerwę, a po niej wrócisz na cykl - proste jak drut nad ranem
pozdr.
Zmieniony przez - emenems w dniu 2006-02-16 22:59:01
...
Napisał(a)
duzy chlop z Ciebie,i jesli to tylko chrypka to bral bym tylko to do plukania jamy ustnej a kreatyne bym bral dalej ! lecz jakby stan sie pogarszal to przerwal bym cykl i kurowal sie bo zdrowie wazniejsze
CHIQUITAS DE LOS SANTOS
na redukcji nowy płyn Pur pomoże Ci wygrać w walce z tłuszczem
Nie masa a estetyka sie liczy !
...
Napisał(a)
priorytety priorytetami ale zdrowie najwazniejsze - spieszy ci sie gdzies z tym cyklem
?

-World belongs to strong and brutal-
...
Napisał(a)
antybiotyki to nie cukierki , także nie kombinuj i słuchaj lekarza
Can I at least get a blow job ?
...
Napisał(a)
daruj siłke wtedy kiedy tzreba to tzreba.. zdrowie wazniejsze
chociaz ja nie moge wytrzymac bez treningu...
chociaz ja nie moge wytrzymac bez treningu...
...
Napisał(a)
podobno z chrypą nie ma żartów,niewyleczona moze zotać ,albo mogą być inne powikłania.Ta chtypa do mnie wróciła,miałem ją 2 tygodnie temu z prawie miesiąc i teraz mam znowu i to gorszą,wiec postanowilem sie wybrac do lekarza..Sam widzialem juz ze po treningu jest jeszcze gorzej,ciezko sie oddycha i wogle pogarsza sie, bo to wkoncu wysilek jest..Denerwuje mnie troche ta przerwa na CP , bo juz zaczynam na mnie dzialac,ale co tam dokupie jeszcze go troche i zrobie od poniedzialku 7 tygodni cykl.Moze nie bedzie tak zle.Dziękówa chłopaki..
...
Napisał(a)
Sam widzialem juz ze po treningu jest jeszcze gorzej,ciezko sie oddycha i wogle pogarsza sie
wukuruj sie porzadnie a potem wznowisz treningi a nie tak ze troche sie podleczysz i za 2 tygodnie znowu pogorszenie. zdrowiej szybko. zdr
wukuruj sie porzadnie a potem wznowisz treningi a nie tak ze troche sie podleczysz i za 2 tygodnie znowu pogorszenie. zdrowiej szybko. zdr
*** Mafia Ślązaqf ***
...
Napisał(a)
gorzej ze antybiotyki zezra pewnie troche mieska...
ja tak kiedy mialem z oskrzelami ael sie emczylem abrdzo dlugo z nnimi i dos schudelm przez antybiotyki wlasnie chyab z 3 miechy siedzilao we mnei bo dobrz enie kurowalem wiec wylecz!!

...::::::...
< have no fEAR >
...
Napisał(a)
Uspokój sie i ogladaj Olimpiadę.
Po kuracji odczekaj ze 2 dni bo organizm osłabiony.Potem oprzyładuj 2 dni po 3 porcje cp dziennie.
Kontynuuj.
zdr.
Po kuracji odczekaj ze 2 dni bo organizm osłabiony.Potem oprzyładuj 2 dni po 3 porcje cp dziennie.
Kontynuuj.
zdr.
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!