1. Mężczyzna
2. wiek: 28
3. waga :75kg
4. 170cm
5. ~3 lata na siłowni ale w tym póltorej roku w kratkę
6. masa bez duzej opony, dobre samopoczucie
7. bieganie (ale casualowo, nie maratony :) ).
8. siłownia
9. Dieta poniżej
10. brak
11. BCAA+ Białko OLIMP Whey + omega3,6 + Animal witaminy + magnes/dodatkowo + witd3 + będzie kreatyna po dwóch miesiącach
12. FBW 3x AB
13. wyciskanie 80kg 4x8 powtórzeń - prawdopodobnie będzie gorzej bo była miesięczna przerwa - ale klatka to mój słaby punkt
Przez rok cwiczyłem 3x w tygodniu FBW. Przyznam szczerze plan mi się trochę znudził i szukam czegoś nowego.
Chciałbym trochę więcej ruchu? Np jakaś praca z ketlami dodatkowo (nie wiem czy chciałbym split)
chciałbym zwiększyć treningi do 4 lub 5 razy i raz w tygodniu może dojdzie jakiś trening biegowy.
miałem miesięczną przerwę ze względu na osłabienie organizmu.
Przeglądałem sobie jakies różne treningi i spodobał mi się też plan tytułowego Thora.
Co jest w tym fajnego to dodatkowa praca z linami jakieś ketle a jednak masa mu nieźle rosła.
Czy ktoś może polecić jakiś trening na masę? (nie chce jej przybierać w niewiadomo jak zawrotnym tempie, bardziej plan na przyszłe lato). Nie chciałbym przybrać opony zbyt duzej podczas masówki :).
Może kalistenika? Chociaz lubię pracę z ciężarami.
Dieta:
7:00
rano jajecznica 5 jaj (dwa żółtka) + kromka ciemnego pieczywa
~80g owsianki
~10:00
banan
12:00
lunch:
kurczak z warzywami + ciemny ryż pół paczki / losoś z pieca + pół paczki kasza gryczana - do tego fasola zielona strączkowa lub dwie łyżki szpinaku
pierś z kurcza + dwa ziemniaki z pieca ze skórą
16:30 trening start
17:30 lub 18:00
miarka shake proteinowy po treningu
optimium nutrition whey gold 100%
19:00
kolacja: to samo co lunch ale trochę mniejsza ilość
+BCAA
Czy macie jakieś porady co do treninug?
Może pojawią się też jakieś uwagi co do diety
2. wiek: 28
3. waga :75kg
4. 170cm
5. ~3 lata na siłowni ale w tym póltorej roku w kratkę
6. masa bez duzej opony, dobre samopoczucie
7. bieganie (ale casualowo, nie maratony :) ).
8. siłownia
9. Dieta poniżej
10. brak
11. BCAA+ Białko OLIMP Whey + omega3,6 + Animal witaminy + magnes/dodatkowo + witd3 + będzie kreatyna po dwóch miesiącach
12. FBW 3x AB
13. wyciskanie 80kg 4x8 powtórzeń - prawdopodobnie będzie gorzej bo była miesięczna przerwa - ale klatka to mój słaby punkt
Przez rok cwiczyłem 3x w tygodniu FBW. Przyznam szczerze plan mi się trochę znudził i szukam czegoś nowego.
Chciałbym trochę więcej ruchu? Np jakaś praca z ketlami dodatkowo (nie wiem czy chciałbym split)
chciałbym zwiększyć treningi do 4 lub 5 razy i raz w tygodniu może dojdzie jakiś trening biegowy.
miałem miesięczną przerwę ze względu na osłabienie organizmu.
Przeglądałem sobie jakies różne treningi i spodobał mi się też plan tytułowego Thora.
Co jest w tym fajnego to dodatkowa praca z linami jakieś ketle a jednak masa mu nieźle rosła.
Czy ktoś może polecić jakiś trening na masę? (nie chce jej przybierać w niewiadomo jak zawrotnym tempie, bardziej plan na przyszłe lato). Nie chciałbym przybrać opony zbyt duzej podczas masówki :).
Może kalistenika? Chociaz lubię pracę z ciężarami.
Dieta:
7:00
rano jajecznica 5 jaj (dwa żółtka) + kromka ciemnego pieczywa
~80g owsianki
~10:00
banan
12:00
lunch:
kurczak z warzywami + ciemny ryż pół paczki / losoś z pieca + pół paczki kasza gryczana - do tego fasola zielona strączkowa lub dwie łyżki szpinaku
pierś z kurcza + dwa ziemniaki z pieca ze skórą
16:30 trening start
17:30 lub 18:00
miarka shake proteinowy po treningu
optimium nutrition whey gold 100%
19:00
kolacja: to samo co lunch ale trochę mniejsza ilość
+BCAA
Czy macie jakieś porady co do treninug?
Może pojawią się też jakieś uwagi co do diety