Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
76
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
888
2. WAGA:92
3. WZROST:175
4. WYMIARY:
-biceps:46
-klatka:?
-udo:?
-talia:?
5. STAŻ NA SIŁOWNI:
6. DIETA:
-białko:170
-węglowodany:400
-tłuszcz:200-300
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: enan, prop, cyp, wino, meta, tura, oxa
8. TRENING: sw
9. CEL CYKLU:masa sila
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%: ok 9
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): chudniecia
13. STAN ZDROWIA:stabilnie
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: lysienia
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:140
-martwy ciąg:?
-przysiad:120
Dobra do rzeczy :D
Schodzę teraz jakoś po 10 mc. Leciał teść e4d/ e3d w tle na początku Oksa później tura na środku.
Do tego co 6-7 tyg hcg 5000 UJ rozłożone na 3/ 4 szoty .
4 ostatnie tygodnie leci tylko enan e7d . 3 tyg temu była ostatnia dawka hcg.
I chce powoli już schodzić całkowicie na off.
Rozważałem tak ( liczone od teraz)
1- 4 enan e7d
3- 7 hcg 1.25k UJ w dawce co 3 dni
7- X clomid + nolva ( ale nie mam pojęcia o dawkowaniu przy podawaniu dwóch substancji)
I kiedy najwcześniej mogę już podawać clom i nolve? Czy mogę brać biorąc już hcg czy dopiero na koniec hcg ?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
87185
Napisanych postów
355317
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1642375
jak dla mnie za wczesnie wchodzi hcg i autoamtem za wczesnie je konczysz ,jeszcze bedzie syntetyk działał jak bedziesz konczył hcg
dał bym hcg dopiero po skonczeniu testa
do hcg dodał bym trochę inj hmg
po hcg i hmg combo clom/tamox 50/20
przed sermami w widełkach e2 i prl
Szacuny
0
Napisanych postów
76
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
888
Masakra w te korony niestety jest jak jest. U mnie w mieście przychodnia to wogole paranoja, a nie będę się prosił . Uroki malych miast. Obniżyłem dawkę teścia do e7d. może w ciemno, jest okej z E2 i prl
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
87185
Napisanych postów
355317
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1642375
Przeciez labolatoria dzialaja normalnie
Jal szkoda ci 60 zl na badania to je olej i rob pct na oko, ale jak dla mnie na 90% nie utrafisz i pozniej wydasz 30 razy tyle na odkrecanie tego