Szacuny
2
Napisanych postów
757
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
6245
Co sądzicie o zgrupowaniach kadry w tójboju silowym i wyciskaniu,powinny się odbywać czy nie ,w jakim układzie wszyscy razem czy oddzielnie jak kwestia trójsiłaczek jaki ich status traktujemy na równi czy zmywają sprzątają itd.i w końcu kiedy najlepiej powinny być i gdzie!prosze o podpowiedzi!!!
Szacuny
0
Napisanych postów
0
Na forum
2024 lat
Przeczytanych tematów
0
no t Wroniak daje wpisy tu rozochocił sie czy co?Forum to zaczyna przypominać cafe plotki.Mi to nie przeszkadza,bo co moge sie dowiedzieć jak już wszystko wiem.he he
Szacuny
0
Napisanych postów
263
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
7709
Ciekawe co macie do zarzucenia trójoistkom, hę?
Spójrzcie na Erato, niezła fitneska by z niej była. Maria Sz. super figura, Agnieszki M., L. i W. też niczego sobie.
"Wszystko robiłem całą parą,
I zawsze z młodą, nigdy ze starą"
Szacuny
3
Napisanych postów
421
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3014
Lifcie-trenerze!
Ja uważam,że dotychczasowy skład kadrowiczów(Szymkowiak,Wełna,Pracownik,Wołejko,Laśkiewicz, ja i mniej liczaca sie reszta, która była o.k)i kadrowiczek(Piechotka,Bosak),bedących na zgrupowaniu w Spale, sprawdził się.
Natomiast co do potencjalnych kandydatek bo kandydatów nam nie trzeba, sprawa ma sie tak:
20 lat(negocjacje) nie mowic nigdy "nie", sprzatac pokoje i fajery na siłowni słuchać sie Szymkowiaka i pic maksymalnie 12 browarów na dobę- bezwarunkowo.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja wspołczuje Szymkowiakowi i całej Spale,bo mając tam dwóch reprezentantów z Ryk to nie lada sztuka utrzymać ich w ryzach.
Odnosnie skałdu to popieram, ale niech nikomu nie przyjdzie do głowy dorzucic kogoś trzeciego z Ryk(Naduk), bo Spała czy inne ośrodki nie wytrzymaja takiego tempa życia nocnego.