No to jadym :] zaczolem dzisiaj !!! jak narazie klepie niezle ;] diete uzupelniam profi whey gainer i pro longatum. Witaminy one a day do tego omega 3 i zma apteczne :]aha no i bcaa+glutamine od sports one :] wyglada to tak :
rano na czczo hp (godzina 7;15)
do pierwszego posilku witaminki i omega (7;45)
100 g gainera (8;30)
2 posilek (10;00)
100g gainera (11;30)
3 posilek (13;00) (tutaj duzy posilek ;])
4 posilek (15;00) no tutaj juz mniejszy ale tez nie jest zle
porcja xpe (okolo 17;00)
6 posilek (tez dosc duzy) (17.45)
18;00 trening ( przed treningiem porcja bcaa+glutaminka)
20;00 odrazu po treningu carbo + glutamina i bcaa(polowa porcji bo pozniej mam w cell masie glutamine)
15 min pozniej cell mass
posilek wieczorny
bialko na noc i 15 min po bialku zma i lulu okolo 23
Chcialbym abyscie poprawili suplementacje bo co do posilkow to juz nic nie zmieniam bo tylko na tyle mi praca pozwala tak wiec jak widzicie suple mocne ale ja nie wiem czy dobrze je bede bral. nie wiem czy sie cos nie gryzie albo nie biore czegos za duzo tak wiec OGROMNA PROSBA O POMOC!!!
rano na czczo hp (godzina 7;15)
do pierwszego posilku witaminki i omega (7;45)
100 g gainera (8;30)
2 posilek (10;00)
100g gainera (11;30)
3 posilek (13;00) (tutaj duzy posilek ;])
4 posilek (15;00) no tutaj juz mniejszy ale tez nie jest zle
porcja xpe (okolo 17;00)
6 posilek (tez dosc duzy) (17.45)
18;00 trening ( przed treningiem porcja bcaa+glutaminka)
20;00 odrazu po treningu carbo + glutamina i bcaa(polowa porcji bo pozniej mam w cell masie glutamine)
15 min pozniej cell mass
posilek wieczorny
bialko na noc i 15 min po bialku zma i lulu okolo 23
Chcialbym abyscie poprawili suplementacje bo co do posilkow to juz nic nie zmieniam bo tylko na tyle mi praca pozwala tak wiec jak widzicie suple mocne ale ja nie wiem czy dobrze je bede bral. nie wiem czy sie cos nie gryzie albo nie biore czegos za duzo tak wiec OGROMNA PROSBA O POMOC!!!
braci sie nie traci te slowa mowia wszystko
Krzysztof Piekarz