Szacuny
0
Napisanych postów
70
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1029
1. Mam takie pytanie co lepiej kupic Xp czy Xp E ? Jest jakas wyrazna roznica miedzy nimi? Wiem tez ze Xp E starcza na 40 porcji zatem 2 puchy starczaja na cykl ?
2. A i jeszcze jedno moze warto kupic jedna puche Xp i jedna Xp E ?
Dzieki pozdro!!!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Czytałem już tutaj że niektórzy mają problemy z zaśnięciem po XPE więc jak nie chcesz ryzykować to kup Dwie różne puchy i XPE bierz przed treningiem a XP po treningu...
Szacuny
0
Napisanych postów
70
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1029
Ok kupie XP i XPE po jednej puszce :) Tylko nie wiem czy cos to tego dolozyc. Jak myslicie ? Niedawno skonczylem cykl na NitroII i mono jest dobrze jak narazie :D
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
W sumie XP to taka mieszanka do której nie musisz nic już dokupywać, jeżeli masz diete to pewnie masz białko a jak nie to ewentualnie pomyśl nad zakupm jakiegoś białka 65%, ZMA możesz dodać, też zaopatrz sie w zgrzewke wody która powinna ci starczyć na trzy dni (licząc że zgrzewka to 6 butelek po 1,5 litra) Ogólnie to tak jak pisałem na poczatku XP ma w sobie wszystko potrzebne do cyklu . Osobiście właśnie skączyłem cykl na XP i NitroII, do tego miałem ZMA, Białko65%, witaminy, Glukozamine i pozostałości Tauryny . Trzym sie i miłego cyklu