Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Stosowalem wg. opisu na opakowaniu.
Wyniki? Bez areodobow (nieco tylko zmodyfikowany trening + dieta) zjechalem jakies 6-7kg.
Po zakonczeniu cyklu Xenadrine nie bylo zadnego wzrostu wagi - wszystko pozostalo (a raczej - nic nie przybylo :)
Szacuny
5
Napisanych postów
396
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
2410
Jedna tabl.na pół godziny przed aerobami+l-karnityna+zielona herbata.Po 3 tygodniach przerwa na tydzień i potem znów 3tygodniowy cykl.Zjazd wagi:ponad 20kg w ciągu 3 miesięcy.Efekty uboczne:początkowo zwiększenie ciśnienia i tętna (do 180 w trakcie aerobów),po kilku tygodniach wszystko wraca do normy;rozdrażnienie.Warto...
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja to jadlem i wykonczylem cale opakowanie 120 tabletek. Z masy nie spadlem wiele bo jakies 3kg natomiast w tali 5 cm. To chba nioezle. Ale ograniczylem kalorie do 2000 dziennie i duzo aerobow. Ale ja zakonczylem to zaczolem cwiczyc na mase i troche przybylo ale i tak jestem zadowolony. Tylko troche sie kiepsko czulem po tych prochach. Serce wali jak dzwon szczegolnie przed zasnieciem i raz myslalem ze zemdleje jakos wglowie mi zachuczalo i zrobilo sie ciemno przed oczami. Powiedzialem ze odstawiam jednak nie odstawilem. Jadlem tak jak podaja na opakowaniu 2 rano przed posilkiem i 2 troche przed treningiem ale nie za pozno bo nie mogle usac
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
hm...
to wszystko bardzo ciekawe... ale dlaczego w tylu krajach zostala zakazana???
Ja chetnie testuje wszystkie suplementy na redukcje tkanki tluszczowej i jak na razie najbardziej bylam zadowolona z l-karnityny Ultimate. Jak to trzeba dawkowac gdy sie wazy 60 kg
Szacuny
5
Napisanych postów
396
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
2410
bo zawiera efedrynę,a to jest narkotyk.Dodatkowo efedryna jest na liście zakazanych środków dopingowych,zarówno w kulturystyce jak i pozostalych dyscyplinach sportowych.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Stosowalem najpierw Hydroxycut przez prawie miesiac, potem Xenadrine przez 2 tygodnie. Hydroxycut tez dzialal, ale dosc powoli, natomiast z Xenadrine efekt byl natychmiastowy, zadnych efektow ubocznych, nawet brana wieczorem nie powodowala zadnych klopotow z zasnieciem. Przy tym nie cwiczylem na silowni, tylko codziennie pol godziny - godzina na basenie, pozniej serie sklonow na miesnie proste i skosne brzucha (150 do 300 razem) oraz pompek. Efekt - zgubilem warstwe sadelka naokolo brzucha, pokazal sie upragniony six-pack, i co najwazniejsze zgubilem znienawidzone "love handles" czyli sadelko przy biodrach. W sumie zgubilem jakies 3-4 kg tluszczu, a przybylo mi do 6-7 kg masy.